Τριαντάφυλλο

Ο Master Choa Kok Sui αναφέρει στο βιβλίο Pranic Healing Προχωρημένου Επιπέδου ότι «το ροζ πράνα έχει καθαριστική επίδραση στα τσάκρα και τους μεσημβρινούς. Αυτό φαίνεται ενορατικά σαν η βρώμικη κόκκινη ενέργεια να διασκορπίζεται και να μεταλλάσσεται από το ροζ από τα τσάκρα και τους μεσημβρινούς. Ο καθαρισμός των τσάκρα και των μεσημβρινών επιτρέπει την ελεύθερη ροή της πρανικής ενέργειας και ομαλοποιεί τα τσάκρα, ενισχύοντας έτσι την ικανότητα του σώματος να ομαλοποιηθεί. Ο μόσχος (musk) και το έλαιο τριαντάφυλλου περιέχουν πολύ ροζ πράνα. Μπορούν να ληφθούν και εσωτερικά στο σώμα. Δεδομένου ότι πολλές ασθένειες προέρχονται από συναισθηματικά αίτια, είναι πιθανό στο μέλλον ο μόσχος και το ροδέλαιο να χρησιμοποιούνται ευρέως για την εξομάλυνση των συναισθημάτων, καθώς και για την παραγωγή φαρμάκων“.

Το τριαντάφυλλο είναι γνωστό ως η “Βασίλισσα των Λουλουδιών. Χρειάζονται 30 κόκκινα τριαντάφυλλα για να φτιαχτεί μία σταγόνα από αυτό το πολύτιμο δώρο. Το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου είναι φημισμένο έλαιο για την αγάπη. Περιέχει σε αφθονία ροζ ενέργεια. Είναι εξαιρετικό για την θεραπεία συναισθηματικού πόνου, θυμού και της αδυναμίας για συγχώρεση.

Παράγει ροζ χρυσό φως. Το ροζ πράνα έχει ισχυρή επίδραση στην μετουσίωση του συναισθηματικού μας σώματος, και έχει εκπληκτικά θεραπευτικά αποτελέσματα στον θυμό και την αδυναμία για συγχώρηση. Βοηθά στην διεύρυνση του τσάκρα της καρδιάς και απαλύνει τον πόνο. Όταν το χρησιμοποιήσετε θα δείτε κυριολεκτικά το κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά, γιατί το ροδέλαιο θα κάνει την αύρα σας ροζ.

Είναι ένα από τα αγαπημένα μου έλαια. Το ροζ πράνα με κρατά πολύ ήρεμο. Με το που θα αρχίσω να νιώθω άγχος εφαρμόζω άμεσα ροδέλαιο στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος. Εφαρμόζεται απευθείας στο τσάκρα της καρδιάς και στα σημεία βελονισμού για το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος.

Όταν χρησιμοποιείται στο μεσημβρινό του βελονισμού για το μπροστινό και πίσω ηλιακό πλέγμα, το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος γίνεται αμέσως μικρότερο και καθαρότερο και το τσάκρα της καρδιάς αυξάνεται. Όταν το ροδέλαιο εφαρμόζεται στο τσάκρα της καρδιάς, το μέγεθος του τσάκρα της καρδιάς αυξάνεται εντυπωσιακά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας στο συκώτι για να βοηθήσει στη μετουσίωση του θυμού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο τσάκρα του αφαλού για να βοηθήσει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στην διάλυση του θυμού από το τσάκρα του μενγκ μέιν.

Επίσης δίνει ωραία αίσθηση στο τσάκρα του άζνα και το βοηθά να καθαρίσει από την ενέργεια του στρες και να μεγαλώσει.

Χρησιμοποιήστε το έλαιο τριαντάφυλλου στους καρπούς πριν από επιχειρηματικές συναντήσεις. Σας βοηθά να χαλαρώσετε και μεγαλώνει το τσάκρα της καρδιάς σας, βοηθώντας σας έτσι να προσελκύετε τους ανθρώπους σε σας.

Αφήστε μια απάντηση