Pranic Ψυχοθεραπεία® – Pranic Psychotherapy

Ενότητα: Σεμινάρια Θεραπευτικής τεχνικής
Προαπαιτούμενο: Advanced Pranic Healing®

Pranic Ψυχοθεραπεία® – Pranic Psychotherapy

Προγραμματισμένα σεμινάρια
Κόστος σεμιναρίου: Αξία – Τιμές – Εκπτωτικά Πακέτα

Το τρίτο επίπεδο εκμάθησης του Pranic Healing!
Εκπληκτικές τεχνικές Ενεργειακής Ψυχοθεραπείας που διδάσκονται αποκλειστικά στο Pranic Healing!

“Το σεμινάριο της Pranic Ψυχοθεραπείας είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την θεραπεία ψυχολογικών παθήσεων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσει αποτελεσματικά την κλινική ψυχολογία και ψυχιατρική.”
— Grand Master Choa Kok Sui

Η Pranic Ψυχοθεραπεία® είναι η εφαρμογή των τεχνικών Pranic Healing για τη θεραπεία και την ανακούφιση συναισθηματικών και ψυχικών ανισορροπιών. Τα αρνητικά συναισθήματα και οι τραυματικές εμπειρίες είναι ουσιαστικά αρνητικές μορφές σκέψης και συναισθηματικές ενέργειες που βρίσκονται στην αύρα και στα κρίσιμα ενεργειακά μας κέντρα. Αυτές οι πηγές ενέργειας είναι συχνά δύσκολο να ελευθερωθούν, απαιτώντας μήνες ή και χρόνια δουλειάς με την παραδοσιακή ψυχοθεραπεία προκειμένου να υπάρξει κάποια βελτίωση. Η Pranic Ψυχοθεραπεία όμως σας προσφέρει τη δυνατότητα για γρήγορη και ασφαλή απελευθέρωση αυτών των αρνητικών ενεργειακών μοτίβων.

Στην Pranic Ψυχοθεραπεία® θα μάθετε προηγμένες ενεργειακές τεχνικές καθαρισμού για τα προσβληθέντα τσάκρα έτσι ώστε φοβίες, καταναγκασμοί και εξαρτήσεις να μπορούν να μετριαστούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι πολύ συνηθισμένο μια φοβία να μειώνεται κατά 70%-90% στην πρώτη κιόλας συνεδρία! Αλλά ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι η Pranic Ψυχοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς ο ασθενής να χρειάζεται να αποκαλύψει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία, έτσι οι ασθενείς δεν νιώθουν αμήχανα ή άσχημα στην σκέψη της θεραπείας κάποιας ενοχλητικής συνήθειας ή πάθησης.

Μερικά από αυτά που θα μάθετε:

  1. Απομάκρυνση και διάλυση της αρνητικής ενέργειας και των αρνητικών ενεργειακών μοτίβων με αποτέλεσμα την ισχυρή επιτάχυνση της διαδικασίας της θεραπείας.
  2. Τεχνικές για την αντιμετώπιση καταναγκαστικής συμπεριφοράς, φοβίας και εξαρτήσεων όπως ο αλκοολισμός, το κάπνισμα, τα ναρκωτικά, τις εξαρτήσεις από τρόφιμα, την κατάθλιψη (σωματική και συναισθηματική) και άλλα.
  3. Ειδικές τεχνικές για να αποβάλλετε και να εξουδετερώσει τις συνέπειες των ψυχικών επιθέσεων και εισβολών (αυτό λειτουργεί και σε συνδυασμό με τις τεχνικές του σεμιναρίου Pranic Ψυχική Αυτοάμυνα)
  4. Τεχνικές αυτοθεραπείας για στρες, ένταση, ευερεθιστότητα, θλίψη και άγχος.
  5. Αποκατάσταση βλάβης των προστατευτικών ιστών στα τσάκρα για την πρόληψη μελλοντικών εισβολών.
  6. Εκκαθάριση αρνητικών προγραμματισμών που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και που μπορεί να σας εμποδίζουν να επιτύχετε.
  7. Θεραπεία των επιπτώσεων των ψυχικών επιθέσεων που μπορεί να προκαλέσει κρίσεις πανικού, άγχος, ευερεθιστότητα, κακή τύχη ή ακόμα και οικονομική καταστροφή.
  8. Απομάκρυνση των αρνητικών συναισθημάτων των άλλων ανθρώπων γύρω σας (π.χ., φθόνο, ζήλια, θυμό, κλπ.).

Και άλλα πολλά …

Όλα τα σεμινάρια του Pranic Healing® περιέχουν εκτός από θεωρία και αρκετές ώρες πρακτικής εξάσκησης, γεγονός που σας επιτρέπει να μάθετε και στην πράξη τις τεχνικές εκτελώντας τις τόσο στον εαυτό σας όσο και στους συμμαθητές σας, έτσι ώστε στο πέρας του σεμιναρίου θα είστε βέβαιοι για την ικανότητά σας να παράγετε θετικά αποτελέσματα.

Με το πέρας του σεμιναρίου δίνεται επίσημο πτυχίο Πιστοποίησης Παρακολούθησης Σεμιναρίου από το Institute for Inner Studies, Inc. της Μανίλα.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 1-2 ημέρες και για να το παρακολουθήσετε πρέπει να έχετε παρακολουθήσει το σεμινάριο του Advanced Pranic Healing®.


Προγραμματισμένα Σεμινάρια:

  • Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου 2017 – Αθήνα 10.00 πμ – 5.00 μμ

Χώρος: Λεωφ. Γαλατσίου 59, 11141, Άνω Πατήσια, Αθήνα (στάση ΟΑΣΑ 444/608 “Βόρειος Πόλος”)
Πληροφορίες-Συμμετοχή: Αντα Μανωλά 6977347916

Το σεμινάριο διεξάγεται κάθε 5-6 μήνες. Εάν οι αναγραφόμενες ημερομηνίες δεν σας είναι βολικές επισκεφθείτε και πάλι την σελίδα σε μερικές εβδομάδες για να μάθετε τις επόμενες ή επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

 

Αξία – Τιμές – Εκπτωτικά Πακέτα

(Παρακαλούμε να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τους όρους συμμετοχής. Για να λάβετε με εμαιλ πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας στο σεμινάριο, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω).

Η αξία του σεμιναρίου είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Η αλλαγή που θα επιφέρει σε εσάς και στην ζωή σας είναι μοναδική. Η τιμή που θα προσφέρετε είναι στ’αλήθεια ελάχιστη εάν την συγκρίνετε με τα οφέλη που θα λάβετε από αυτές τις Διδασκαλίες, ενώ με τα κάτωθι εκπτωτικά πακέτα, το κόστος γίνεται πραγματικά πολύ ελκυστικό. Η αποτελεσματικότητα στις θεραπείες σας θα εκτοξευθεί, ενώ εμβαθύνοντας τις γνώσεις σας στην θεραπεία θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

(παρακαλούμε να θυμάστε ότι όλες οι αναγραφόμενες τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ)

Προεγγραφή
με Προκαταβολή 50€
Βιβλίο Συνολικό Κόστος Άνεργοι, φοιτητές, ζευγάρια, άλλη πολη
Ναι* Όχι 260 250
Ναι* Ναι** 280 260
Όχι Όχι 300 290
Όχι Ναι** 335 320
*δικαίωμα έκπτωσης

Στα πακέτα με την ένδειξη **, συμπεριλαμβάνεται το βιβλίο-εγχειρίδιο του Γ Επιπέδου στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά “Pranic Ψυχοθεραπεία” του MCKS, αξίας 35€ (που περιέχει όλη την θεωρία, τις τεχνικές καθώς και όλα τα πρωτόκολλα που μπορεί να εφαρμόσει ο μαθητής μετά το σεμινάριο).

–> Σημείωση: Εάν προχωρήσετε σε κράτηση θέσης με δικαίωμα έκπτωσης και τελικά δεν έρθετε στο σεμινάριο, η προκαταβολή των 50€ δεν θα επιστρέφεται.

Για να εξασφαλίσετε την εγγραφή σας με έκπτωση, θα πρέπει να προηγηθεί εγγραφή σας μέσω της φόρμας που θα βρείτε πιο κάτω ώστε να σας σταλούν πληροφορίες για να προχωρήσετε σε κατάθεση σε τράπεζα. Μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα ή και με μετρητά εφόσον έρθετε έγκαιρα στο κέντρο μας.

Εάν επιθυμείτε να εξοφλήσετε με δόσεις, προσφέρουμε την δυνατότητα εξόφλησης με 5 μηνιαίες δόσεις των 60€ , για την συμμετοχή στο σεμινάριο και 1 επιπλέον δόση των 35€, για το βιβλίο.

Εάν προβληματίζεστε για το κόστος καλέστε μας να το συζητήσουμε.

Η συμμετοχή σας ως επανάληψη στο σεμινάριο έχει επίσημο κόστος 100€, εάν όμως δεν είναι διαθέσιμο στο budget σας, μπορείτε να συμμετάσχετε προσφέροντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης για τις Διδασκαλίες και την Δασκάλα σας, αλλά και ως συμμετοχή στα έξοδα του χώρου που σας φιλοξενεί.


Το σεμινάριο Pranic Ψυχοθεραπεία το διδάσκει η Άντα Μανωλά, η μοναδική πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια του Pranic Healing στην Ελλάδα (Certified Pranic Psychotherapist) από το 2015 και πιστοποιημένη Δασκάλα του Pranic Healing. Η Άντα ασχολείται ενεργά με το Pranic Healing από τον Φεβρουάριο του 2007 ενώ είναι και η επίσημη μεταφράστρια και επιμελήτρια των βιβλίων και των CD του Pranic Healing στα Ελληνικά.

Πληροφορίες:

Pranic Healing Light
210 20 23 213, 6977 347 916
PranicHealingLight@gmail.com
Λεωφ. Γαλατσίου 59, 11141, Ανω Πατήσια, Αθήνα
www.PranicHealingLight.gr

Ενημερωθείτε για τις μελλοντικές εκδηλώσεις του Pranic Healing Light.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Pranic Ηealing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει. Εάν μία πάθηση είναι σοβαρή ή εάν τα συμπτώματα επιμένουν, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό ή/και έναν πιστοποιημένο θεραπευτή του PranicHealing.

 

Δήλωση Ενδιαφέροντος για τα Σεμινάρια του PHL

Ονοματεπώνυμο(απαραίτητο)

Το Email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για τα κάτωθι Σεμινάρια. (Για πολλαπλή επιλογή πατήστε ctrl+κλικ).

Θα ήθελα (Για πολλαπλή επιλογή πατήστε ctrl+κλικ).

Συμπεριλάβετε εδώ οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα θέλετε να μας στείλετε

Αποστολή Μηνύματος