Κριγιασάκτι για Ευημερία και Επιτυχία – Kriyashakti for Success and Prosperity

Ενότητα: Σεμινάρια Ευημερίας
Προαπαιτούμενα: Επιτυγχάνοντας την Ένωση με την Ανώτερη Ψυχή ή Αρχάτικ Γιόγκα

Προγραμματισμένα σεμινάρια
Κόστος σεμιναρίου: Αξία – Τιμές – Εκπτωτικά Πακέτα

«Η κατάσταση των τσάκρα σας επηρεάζει την ευημερία σας … Όταν αλλάζετε τον Εσωτερικό σας κόσμο, αλλάζετε και τον φυσικό σας κόσμο.»

— Grand Master Choa Kok Sui

Η αφθονία στον υλικό τομέα σας δίνει την ελευθερία να επιδιώξετε τους πνευματικούς σας στόχους. Το KriyaShakti (Κριγιασάκτι) σας διδάσκει πώς να εκμεταλλευτείτε σωστά τη δύναμη των σκέψεών σας, τις λεπτοφυείς ενέργειες και το ενεργειακό σας σώμα για να δημιουργήσετε μια ζωή γεμάτη ευημερία και επιτυχία τόσο στο υλικό όσο και στο πνευματικό επίπεδο.

Πανίσχυρες Αρχές & Εύκολες Τεχνικές:

Εσωτερική Kriyashakti. Μάθετε τουλάχιστον 7 αποτελεσματικούς τρόπους για την δημιουργία ισχυρών θετικών σκεπτομορφών. Οι σκεπτομορφές δρουν ως ψυχικοί βοηθοί σας στον κόσμο της ενέργειας για να μπορείτε να υλοποιείτε ό, τι θέλετε στον υλικό κόσμο. Στην αρχαιότητα τις σκεπτομορφές τις αποκαλούσαν «τζίνι».

Διαλογισμοί Ευημερίας. Σχεδιασμένοι για να καθαρίσετε παλιά μακροχρόνια αρνητικά προγράμματα από την παιδική σας ηλικία και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε ένα δίκτυο ισχυρών σκεπτομορφών συνυφασμένων στην αύρα σας, για να προσελκύετε συνεχώς την ευημερία και τον πλούτο, ακόμα και στον ύπνο σας. Το πραγματικό Άγγιγμα του Μίδα!

• Θα μάθετε πώς να εκμεταλλεύεστε την δύναμη των λέξεων για να επιταχύνετε την πραγματοποίηση των σκέψεων και επιθυμιών σας!

• Χρησιμοποιήστε μυστικές θέσεις χεριών (mudras) γνωστές μόνο σε υψηλού επιπέδου εσωτεριστές της αρχαιότητας για να υλοποιείτε τις σκέψεις σας γρηγορότερα.

• Χρησιμοποιήστε την τεχνική του Μπλε Τριγώνου για να διαλύσετε αρνητικές σκεπτομορφές και τα αποτελέσματα των ψυχικών επιθέσεων.

• Μάθετε να αξιοποιείτε τη δύναμη του χρήματος και της αφθονίας για να επιταχύνετε την πνευματική σας ανάπτυξη! Αυτό είναι πράγματι μία ανεκτίμητη διδασκαλία που θα βοηθήσει πολλούς πνευματικούς ζηλωτές!

• Εξασκηθείτε σε έναν ειδικό Διαλογισμό Υλοποίησης για να μπορείτε να δίνετε γρήγορα και συστηματικά φυσική μορφή σε μια σκέψη ή μία ιδέα. Αυτό έχει χρησιμοποιηθεί από πολυεκατομμυριούχους και τους επικεφαλής μεγάλων οργανισμών για να επιτευχθεί μεγάλος πλούτος και τεράστια επιτυχία. Χρησιμοποιείστε το στα έργα σας!

• Μάθετε να διαλύετε τις σκεπτομορφές σας που σας σαμποτάρουν, την ενοχή για την ευημερία και την συνείδηση φτώχειας που βρίσκονται σε κρίσιμες περιοχές της αύρας σας. Πολλοί μαθητές βίωσαν τεράστια ανακούφιση και ελευθερία μετά από αυτήν την ισχυρή άσκηση.

• Μάθετε την αρχή της Μετριοπάθειας και της Συσσώρευσης για να συσσωρεύσετε και να διατηρήσετε τον πλούτο για πολλές γενιές.

• Μάθετε με ποιες προτεραιότητες πρέπει να δίνετε χρήματα. Η ακολουθία αυτή σας επιτρέπει να δημιουργείτε συστηματικά την δική σας καλή τύχη.

• Μάθετε μια απλή τεχνική για να παράγετε Κάρμα της Ευημερίας το οποίο θα σας δώσει το δικαίωμα στην ευημερία και την αφθονία.

• Εντοπίστε και ενεργοποιήστε τα τσάκρα της ευημερίας και γίνετε πιο πρακτικοί και προσγειωμένοι. Αυτό σας βοηθάει επίσης να προσελκύσετε περισσότερες ενέργειες ευημερίας και επιτυχίας.

• Θα κάνετε πολλά πειράματα προκειμένου να διαπιστώσετε την αποτελεσματικότητα των διδασκαλιών.

Και άλλα πολλά……

Με το πέρας του σεμιναρίου δίνεται επίσημο πτυχίο Πιστοποίησης Παρακολούθησης Σεμιναρίου από το Institute for Inner Studies, Inc. της Μανίλα.

Προγραμματισμένα Σεμινάρια:

  • Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2017 9.30 πμ – 7.30 μμ – Αθήνα

Χώρος: Ξενοδοχείο The Golden Age Hotel of Athens, Μιχαλακοπούλου
Πληροφορίες-Συμμετοχή: Αντα Μανωλά 6977347916

Το σεμινάριο διεξάγεται κάθε 2 χρόνια.

Αξία – Τιμές – Εκπτωτικά Πακέτα
(Παρακαλούμε να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τους όρους συμμετοχής. Για να λάβετε με εμαιλ πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας στο σεμινάριο, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω).

Η αξία του σεμιναρίου είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Η αλλαγή που θα επιφέρει σε εσάς και στην ζωή σας είναι μοναδική. Η επένδυση που θα κάνετε είναι στ’αλήθεια εκπληκτική εάν την συγκρίνετε με τα οφέλη που θα λάβετε από αυτές τις Διδασκαλίες, ενώ με τα κάτωθι εκπτωτικά πακέτα, το κόστος γίνεται πραγματικά πολύ ελκυστικό.
(παρακαλούμε να θυμάστε ότι όλες οι αναγραφόμενες τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ)

  • Αρχική τιμή 450€ το άτομο 
  • Ειδικό δώρο: 385€ το άτομο για όσους εξοφλήσουν το σεμινάριο έως και την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Η συμμετοχή σας ως επανάληψη στο σεμινάριο έχει επίσημο κόστος 150€ και αποδίδεται ως πράξη δημιουργίας καλού κάρμα αλλά και και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης για τις ευλογίες που έχετε λάβει από τις Διδασκαλίες και τον Δάσκαλό μας. 

Για να εξασφαλίσετε την εγγραφή σας με έκπτωση, θα πρέπει να προηγηθεί εγγραφή σας μέσω της φόρμας που θα βρείτε πιο κάτω ώστε να σας σταλούν πληροφορίες για να προχωρήσετε σε κατάθεση σε τράπεζα. Μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα ή και με μετρητά εφόσον έρθετε έγκαιρα στο κέντρο μας.

Εάν επιθυμείτε να εξοφλήσετε με δόσεις, προσφέρουμε την δυνατότητα εξόφλησης  του συνολικού ποσού των 450€ (πλέον ΦΠΑ), δίνοντας προκαταβολή 150€ & εξοφλώντας το υπόλοιπο ποσό σε 5 μηνιαίες δόσεις των 60€.

Δήλωση Ενδιαφέροντος για τα Σεμινάρια του PHL

Ονοματεπώνυμο(απαραίτητο)

Το Email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για τα κάτωθι Σεμινάρια. (Για πολλαπλή επιλογή πατήστε ctrl+κλικ).

Θα ήθελα (Για πολλαπλή επιλογή πατήστε ctrl+κλικ).

Συμπεριλάβετε εδώ οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα θέλετε να μας στείλετε

Παρακαλούμε καταχωρίστε τα γράμματα ή τους αριθμούς που βλέπετε:
captcha

Αποστολή Μηνύματος

Το σεμινάριο Kriyashakti διδάσκει o Μάστερ Έκτωρ Ράμος, ένας από τους 8 Master Pranic Healers παγκοσμίως.

Master Hector Ramos
An International Lecturer.

A native of the Philippines, Master Hector Ramos studied with Grand Master Choa Kok Sui (the founder of modern Pranic Healing and Arhatic Yoga) for 20 years. 

As one of the senior most instructors in the world, Master Hector has been instrumental in spreading Pranic Healing and the higher teachings of Master Choa Kok Sui throughout the Philippines, India, Europe, Australia, parts of Asia, and the United States. 

In his classes, Hector is known for his warmth, ease, humor, mysticism and adherence to maintaining a high and pure standard of teaching.

For years, he was the Acharya (spiritual mentor) in charge of the MCKS Pranic Healing Mission in India and of the MCKS Arhatic Yoga Ashram (India) where he led classes, retreats, teacher training programs, meditations, study groups and hatha yoga sessions. Master Hector is now in charge of the Pranic Healing mission in Europe, and travels regularly to other parts of the world. 

One of eight Master Pranic Healers in the world.

The title of ‘Master’ in the Pranic Healing school is given very selectively. It is a rare recognition, given only to very few. In order to attain this title, one must demonstrate a high level of skill and proficiency in healing. There are only eight Master Pranic Healers in the world, and Master Hector is one of them. 

A Perpetual Student.

At a young age, Master Hector was mentored through the study of comparative religion, and took great interest in Western and Eastern mystical and philosophical literature.

He has a deep knowledge of esoteric subjects and believes, wholeheartedly, in maintaining an honest and consistent practice. Even while guiding students, he is always committed to furthering his own study, knowledge, and spiritual development.

Πληροφορίες:

Pranic Healing Light
210 20 23 213, 6977 347 916
PranicHealingLight@gmail.com
Λεωφ. Γαλατσίου 59, 11141, Ανω Πατήσια, Αθήνα
www.PranicHealingLight.gr

Ενημερωθείτε για τις μελλοντικές εκδηλώσεις του Pranic Healing Light.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Pranic Healing Light - Αντα Μανωλά
Λεωφ.Γαλατσίου 59, Γαλάτσι
τ. 210 20 23 213 - 6977 347 916
ada@PranicHealingLight.gr

Newsletter

 

0000000111111100000000011111000000011111111100000500000000000000000000000000000000555000366778800033304444444300333330005555555566777699988886702222263 ·