Θεραπεία Σχέσεων

Γρήγορη συναισθηματική θεραπεία για σχέσεις

Όλες οι σχέσεις βασίζονται στην ενέργεια. Οι θετικές σχέσεις αντικατοπτρίζουν οικειότητα σε κάθε πτυχή της συνεύρεσης: διανοητική, σωματική, συναισθηματική και πνευματική. Η ενέργεια ενός ερωτευμένου ζευγαριού σε μια στενή σχέση αναμιγνύεται με αρμονικό τρόπο, επιτρέποντας στην αγάπη και στα όμορφα συναισθήματα να ρέουν μεταξύ τους ελεύθερα και εύκολα. Αντίθετα, για ένα ζευγάρι που βρίσκεται σε μία κακή σχέση και που συνεχώς τσακώνονται και διαπληκτίζονται μεταξύ τους, τα πεδία ενέργειας δεν αναμιγνύονται και δεν ρέουν. Στην πραγματικότητα έρχονται σε σύγκρουση και αποκρούονται μεταξύ τους, έχοντας ως αποτέλεσμα ακόμη πιο οδυνηρές τριβές.

Το Pranic Healing του Master Choa Kok Sui χρησιμοποιεί απόκρυφες εσωτερικές τεχνικές για να διαλύσει τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα των ζευγαριών. Αυτό βοηθά τα άτομα στο να αντιδρούν λιγότερο στις αρνητικές ενέργειες, με αποτέλεσμα την ελεύθερη ροή της καλής ενέργειας μεταξύ των δύο συντρόφων.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει για να βελτιωθεί η σχέση, είναι να αυξηθεί η οικειότητα. Συχνά τα ζευγάρια δεν κατανοούν ότι η οικειότητα είναι κάτι περισσότερο από το σεξ. Όταν η οικειότητα εκδηλώνεται μόνο στο φυσικό σώμα, τείνει να χάνεται όταν το φυσικό σώμα αλλάζει.

Το ίδιο συμβαίνει και στο συναισθηματικό επίπεδο. Όταν τα συναισθήματα αλλάζουν, αλλάζει και η οικειότητα. Τα τσάκρα της καρδιάς των δύο συντρόφων πρέπει να είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένα και συντονισμένα το ένα στο άλλο, προκειμένου να σχηματίσουν έτσι μία «σύνδεση καρδιάς». Αυτή η ενεργειακή μέθοδος κάνει εφικτή την αμοιβαία αγάπη “χωρίς κόπο”.

Στο νοητικό επίπεδο, οι άνθρωποι συχνά βάζουν τα σφάλματα και τις αδυναμίες του συντρόφου τους κάτω από το “μικροσκόπιο” αντί να επικεντρώνονται στα θετικά γνωρίσματα του συντρόφου. Μια εύκολη τεχνική, είναι να ενισχύετε νοερά τις αρετές που έχει ο σύντροφός σας, ανεξάρτητα από το πόσο μικρής σημασίας είναι.

Πρώτον, κάντε μία καταγραφή των θετικών σημείων που έχει ο σύντροφός σας. Κατόπιν επαινέστε τον νοερά για τα καλά πράγματα που μπορείτε να δείτε σε αυτόν. Και τέλος, πείτε του σε φυσικό επίπεδο το πόσο υπέροχα και θαυμάσια είναι αυτά. Κάντε το αυτό τακτικά, και ιδιαίτερα όταν τα πράγματα μεταξύ σας είναι δύσκολα. Λούστε τους με καλή ενέργεια και θετικά σχόλια και παρακολουθήστε τους να ανθίζουν, αναμενόμενο αποτέλεσμα των επαίνων σας!

Από πνευματική άποψη, είναι σημαντικό τα πεδία ενέργειας δύο ανθρώπων να είναι ενωμένα. Όταν προβάλλουμε αγάπη, η αγάπη προβάλλεται πίσω σε εμάς. Έχουμε τη δύναμη κυριολεκτικά να αξιοποιήσουμε την ενέργεια έτσι ώστε να δημιουργήσουμε θετικά αποτελέσματα και να επιφέρουμε θεραπεία στις σχέσεις μας.

Στο Pranic Healing, για να θεραπευτεί πραγματικά μία σχέση και για να δημιουργήσετε πετυχημένες σχέσεις γεμάτες αγάπη, είναι πολύ σημαντική η άσκηση στον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές. Αυτό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της ενέργειας του άγχους που συσσωρεύεται έπειτα από μία αγχώδη ημέρα. Αυτός ο πανίσχυρος Διαλογισμός ενεργοποιεί αρχικά το τσάκρα της καρδιάς και σας βοηθά να αποκτήσετε περισσότερη κατανόηση για τον σύντροφό σας. Κατόπιν, ενεργοποιείται το τσάκρα της κορώνας και σας βοηθά να βιώσετε την Ένωση με την Ψυχή. Αυτός ο πολύ απλός διαλογισμός είναι εκπληκτικός για την απομάκρυνση του θυμού, του άγχους και της δυσαρέσκειας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την Αγάπη μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας.

Για να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, το ζευγάρι θα πρέπει να ασκεί μαζί αυτές τις απλές τεχνικές για να βιώσει την συνένωση της αύρας και των τσάκρα τους. Εάν εξασκηθούν αρκετά, μπορεί ακόμη και να βιώσουν την ένωση των σωμάτων τους, του μυαλού τους, της καρδιάς τους και της Ψυχής τους!

Μετάφραση από το αρχικό κείμενο: http://pranichealing.com/article/rapid-emotional-healing-relationships

Αφήστε μια απάντηση