Πέντε γρήγορα βήματα για Περισσότερη Ενέργεια και Καλύτερη Υγεία

Πολλοί από εμάς ζούμε μία ζωή γεμάτη άγχος. Κυνηγάμε πάντα τον χρόνο και είμαστε πολλοί απασχολημένοι για να φροντίσουμε τον εαυτό μας όπως θα έπρεπε, να τρώμε καλά, να ασκούμαστε αρκετά, και να έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για την ξεκούραση που χρειαζόμαστε προκειμένου να αυξήσουμε ενέργειά μας και να διατηρήσουμε την νοητική, συναισθηματική και φυσική μας υγεία. Ευτυχώς όμως για όλους εμάς, υπάρχει το pranic healing…

Υπάρχουν πέντε συγκεκριμένα βήματα σε αυτό το θεραπευτικό σύστημα. Το πρώτο βήμα είναι να καθαρίσουμε τα αρνητικά συναισθήματα και τις πεποιθήσεις που μας περιορίζουν και μειώνουν το ενεργειακό μας πεδίο εμποδίζοντας την ροή του πράνα στην αύρα μας.

To δεύτερο είναι η σωστή αναπνοή που μας επιτρέπει να απορροφούμε μεγάλες ποσότητες πράνα ώστε να ενισχύουμε την την ζωτικότητά μας και να αυξήσουμε την ικανότητά μας της αυτοθεραπείας.

Το τρίτο είναι η διαχείριση της ενέργειας, που περιλαμβάνει τρεις διαφροετικές μεθόδους για τον καθαρισμό και την διατήρηση της επαρκούς ροής του πράνα στην αύρα. Στο βήμα αυτό περιλαμβάνεται και το scanning, την ανίχνευση της ενέργειας με τα χέρια μας προκειμένου να διαπιστώσουμε τυχόν ενεργειακές ανισορροπίες, το sweeping ή καθαρισμό του ενεργειακού πεδίου και το energizing ή ενεργοποίηση, απορρόφηση του πράνα και προβολή του σε περιοχές που υπάρχουν ελλείψεις. Όλο αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά η αλήθεια έιναι ότι με την σωστή εκαπίδευση και με μόνο 20-30 λεπτά πρακτική την ημέρα, κάθε άνθρωπος μπορεί να μάθει μέσα σε λίγες ημέρες να νιώθει την ενέργεια, να την καθαρίζει και να απορροφά και να προβάλλει φρέσκια ενέργεια.

Το τέταρτο βήμα είναι η αιθερική υγιεινή που είναι η πρακτική για να διατηρήσετε το ενεργειακό σας σώμα καθαρό μέσω διατήρησης των συναισθημάτων σας σε έλεγχο, μέσω σωστής καθαρής διατροφής, απλλές αλλά ειδικές φυσικές ασκήσεις που καθαρίζουν τους μεσημβρινούς και ένα σωρό άλλες τεχνικές που διδάσκεστε.

Το πέμπτο βήμα είναι ο διαλογισμός. Ο Μάστερ Τσόα Κοκ Σούι μας διδάσκει αρκετούς διαφορετικούς διαλογισμούς για να χαλαρώσουμε το σώμα, να ηρεμήσουμε το πνεύμα και να απαλύνουμε την ψυχή, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουμε την ποσότητα του πράνα στο ενργειακό μας πεδίο. Ξεκινώντας το pranic healing, οι μαθητές διδάσκονται τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές, έναν πανίσυχρο διαλογισμό ειρήνης και στοργικής καλοσύνης που έλκει εκπληκτικές ποσότητες θεραπευτικού πράνα στο σώμα.

Αυτά τα βήματα μπορεί ένας μαθητής να τα μάθει σε ένα σαββατοκύριακο και να τα εφαρμόσει με ασφάλεια και ακρίβεια σε λιγότερο από δύο εβδομάδες παρολο που τα οφέλη κάποιων από αυτά όπως πχ η πρανική αναπνοή και κάποια κομμάτια της αιθερικής υγιεινής (πχ μπάνιο με αλάτι ή συγκεκριμένες διατροφικές αλλαγές) τα νιώθει κάποιος άμεσα. Αυτά τα 5 βήματα αποτελούν ένα πανίσχυτο ημερήσιο προγραμμα για δεκάδες χιλιάδες ασκούμενους παγκοσμίως που βιώνουν ενεργειακά και σωματικά τα οφελη και την απλότητα του Pranic Healing®, και με 20-30 λπετά εφαρμογής τους κάθε ημέρα, νιώθουν πιο ήρεμοι, γεμάτοι ενέργεια και θεραπεία σε κάθε πτυχή της ζωής τους.

Εάν σας ακούγεται ελκυστικό, ελάτε να μας γνωρίσετε.  Πιστέψτε μας, μόνο όφελος θα έχετε!