Pranic Healing Light

Pranic Healing Light

Το Pranic Healing Light – Πρανικό Θεραπευτικό Φως (Κέντρο Διδασκαλίας & Εφαρμογής του Pranic Healing® & της Arhatic Yoga® του Master Choa Kok Sui), είναι επίσημο licencee του επίσημου παγκόσμιου Οργανισμού του Pranic Healing, του Ινστιτούτου Εσωτερικών Σπουδών (Institute for Inner Studies, Inc.) με έδρα την Μανίλα, Φιλιππίνες και είναι το μοναδικό κέντρο της Ελλάδας που έχει επισκεφτεί σε επίσημο event του η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εσωτερικών Σπουδών της Μανίλα, Christine Choachui, κόρη του MCKS.

Το PHL είναι ανεξάρτητο κέντρο και δεν έχει απολύτως καμία εργασιακή σχέση με άλλα κέντρα ή οργανισμούς που δηλώνουν ότι ασχολούνται με το Pranic Healing ή με οτιδήποτε σχετικό. Έχει σχέσεις συνεργασίας αποκλειστικά με πιστοποιημένα κέντρα ή οργανισμούς MCKS Pranic Healing, και αυτό σε περιπτώσεις διεξαγωγής Ανώτερων Σεμιναρίων, σε μεγάλα διεθνή events, εκθέσεις κλπ.

Το PHL διοργανώνει συχνά σεμινάρια και θεραπευτικές ημερίδες με εξαιρετικά έμπειρους Θεραπευτές και Εκπαιδευτές του Pranic Healing από όλον τον κόσμο ενώ έχει ως αποκλειστικό σκοπό την συνέχιση του έργου του αγαπημένου μας Δασκάλου Grand Master Choa Kok Sui, μέσω της διδασκαλίας, διάδοσης και εφαρμογής των ανεκτίμητων διδασκαλιών του.

Το PHL έχει οργανώσει τα πρώτα σεμινάρια Kriyashakti (Σεπτέμβριος 2011), Spiritual Business Management (Σεπτέμβριος 2011), Lord’s Prayer (Σεπτέμβριος 2012) & Spiritual Essence of Man (Σεπτέμβριος 2012), Inner Teachings of Buddhism Revealed (Δεκέμβριος 2016) στην Ελλάδα, ενώ είναι και το κέντρο που, γνωρίζοντας την σημαντικότητα της επαφής των μαθητών με τους Acharya του PH, οργάνωσε το πρώτο επίσημο Nurturing Session μαθητών του PH με τον Acharya Daniel Gorgonia (Σεπτέμβριος 2012), και συνεχίζει να οργανώνει nurturings σε κάθε ευκαιρία.

Η Δασκάλα του κέντρου, Άντα Αλεξάνδρα Μανωλά, είναι η μοναδική θεραπεύτρια του Pranic Healing στην Ελλάδα που το 2015 πιστοποιήθηκε διεθνώς ως Pranic Ψυχοθεραπεύτρια (3ο επίπεδο πιστοποίησης ικανοτήτων θεραπείας), 16η στην Ευρώπη με αυτήν την πιστοποίηση, ενώ είναι επίσημη μεταφράστρια, επιμελήτρια και παραγωγός των βιβλίων, CD και poster του MCKS.

Ξεκινήσαμε το 2009, έχοντας τον ρομαντισμό και την αγάπη στην καρδιά μας, θέλοντας να προσφέρουμε σε όλους τους ανθρώπους αυτό που βιώσαμε και μας άλλαξε την ζωή. Δεν ψάχνουμε να βρούμε οπαδούς, ούτε αναζητάμε μέλη. Θέλουμε οι μαθητές μας να εξελίσσονται σε δυνατούς, συνειδητοποιημένους θεραπευτές που με την σειρά τους θα διαδώσουν την Διδασκαλία του MCKS σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν.

Η φιλοσοφία μας είναι βασισμένη στα ιδεώδη του Master Choa, στην αγάπη, στην φροντίδα, στην προσοχή και στον σεβασμό στην ανθρώπινη Ψυχή και στην Eνέργεια. Δίνουμε έμφαση στην σωστή διδασκαλία και στην σωστή εκπαίδευση των θεραπευτών μας και αυτό φαίνεται στα εξαιρετικά αποτελέσματα των συνεδριών μας. Η ικανότητα μας στην διδασκαλία και στην θεραπεία μας έχει επιτρέψει να έχουμε την μοναδική άδεια στην Ελλάδα για την διεξαγωγή του επίσημου Προγράμματος Πιστοποίησης Θεραπευτών PH που τρέχει αποκλειστικά στην Ελλάδα, με διδασκαλίες θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης, αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Εσωτερικών Σπουδών της Μανίλα.

Στο κέντρο μας γίνονται καθημερινά θεραπευτικές συνεδρίες από έμπειρους και εξειδικευμένους pranic θεραπευτές και pranic ψυχοθεραπευτές, ενώ πολύ τακτικά πραγματοποιούνται σεμινάρια εκμάθησης της τεχνικής του Pranic Healing καθώς και σεμινάρια Εσωτερικών Διδασκαλιών με Έλληνες και ξένους Εκπαιδευτές.

Επιπλέον, γίνεται συνεχής εξάσκηση των Θεραπευτών μας στο Pranic Healing και στην Arhatic Yoga, ενώ κάθε Τρίτη πρωί στις 10.30 και Παρασκευή απόγευμα στις 19.30, κάνουμε τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές σε μία δωρεάν εκδήλωση ανοιχτή για όλους, pranic healers και μη, με πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Όραμά μας, το όραμα του Grand Master Choa Kok Sui: η δημιουργία ενός τουλάχιστον Pranic Healer σε κάθε οικογένεια.

Εαν δεν έχετε γνωρίσει το Pranic Healing, ελάτε να το γνωρίσετε! Εάν ψάχνετε αυτό που θα αλλάξει την ζωή σας, τότε είστε στο σωστό μέρος! Το Pranic Healing δεν είναι μόνο μία πανίσχυρη θεραπευτική τεχνική αλλά και μία ολόκληρη φιλοσοφία που θα κάνει την ζωή σας πιο όμορφη, πιο άνετη, πιο ισορροπημένη, πιο ευήμερη. Σας το υποσχόμαστε!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας για:

  • να συμμετάσχετε στον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές
  • να γνωρίσετε το Pranic Healing μέσα από μία συνεδρία
  • πληροφορίες σχετικά με το Pranic Healing ή/και την Arhatic Yoga και με την εκπαίδευσή σας σε αυτές τις διδασκαλίες
  • να σας ενημερώσουμε για Pranic Healers στην περιοχή σας
  • να διοργανώσουμε ημερίδα θεραπειών, βραδιά διαλογισμού ή/και σεμινάριο στην περιοχή σας

Να έχετε μία όμορφη & ευλογημένη ημέρα, γεμάτη από το Θεραπευτικό Φως του Pranic Healing,

Pranic Healing Light
Λεωφ. Γαλατσίου 59, 111 41, Άνω Πατήσια, Αθήνα
(ΟΑΣΑ 608 & 444, στάση Βόρειος Πόλος)
τλφ 210 20 23 213, 6977 347 916
PranicHealingLight@gmail.com

Βρείτε μας στο Facebook