Maurizio Parmeggiani

Maurizio Parmeggiani

  • Aπευθείας μαθητής του Grand Master Choa Kok Sui

  • Πιστοποιημένος Θεραπευτής του Pranic Healing σε Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα & Ρουμανία (Senior Pranic Healer – Pranic  Healing Προχωρημένου Επιπέδου, Pranic Ψυχοθεραπεία, Pranic Κρυσταλλοθεραπεία, Pranic Face Lifting, Body Sculpting & Weight Loss, Pranic Healing των Ανώτερων Επιπέδων της Arhatic Yoga)
  • Επίσημος Senior Εκπαιδευτής του Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui – Certified Pranic Healing Instructor (Pranic Healing Βασικό Επίπεδο, Pranic  Healing Προχωρημένου Επιπέδου, Pranic Ψυχοθεραπεία, Pranic Κρυσταλλοθεραπεία, Pranic Face Lifting, Body Sculpting & Weight Loss, Pranic Ψυχική Αυτοάμυνα, Επιτυγχάνοντας την Ένωση με την Ανώτερη Ψυχή, Super Brain Yoga)
  • Arhatic Yogi Επίπεδο 6.4
  • Πρόεδρος του A.I.D.I.P.H. (Ιταλικός Οργανισμός για τη Διάδοση και τη Διδασκαλία του Pranic Healing)
  • Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επαγγελματικής Σχολής του GMCKS Pranic Healing

Ο Maurizio Parmeggiani είναι απευθείας μαθητής του Grand Master Choa Kok Sui με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην εφαρμογή και τη Διδασκαλία του Pranic Healing. Eίναι Πρόεδρος του A.I.D.I.P.H. (Ιταλικός Οργανισμός για τη διάδοση και τη διδασκαλία του Pranic Healing) και υπεύθυνος για τη Διάδοση και τη Διδασκαλία του Pranic Healing σε Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα & Ρουμανία. Εδώ και πολλά χρόνια είναι Πιστοποιημένος Δάσκαλος Pranic Healing Βασικού Επιπέδου, Pranic Healing Προχωρημένου Επιπέδου, Pranic Ψυχοθεραπείας, Pranic Κρυσταλλοθεραπείας, Pranic Face Lifting, Body Sculpting & Weight Loss, Pranic Ψυχικής Αυτοάμυνας, του Διαλογισμού για την Ένωση με την Ψυχή και της Super Brain Yoga.

Είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών του Pranic Healing Βασικού Επιπέδου, Pranic Healing Προχωρημένου Επιπέδου και Pranic Ψυχοθεραπείας και με αυτήν του την ιδιότητα έχει ιδρύσει την μόνη Επαγγελματική Σχολή Pranic Healing του συστήματος G.M.C.K.S. που παρέχει το μόνο πρόγραμμα πιστοποίησης Θεραπευτών του Pranic Healing που κινείται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, όπου τα τελευταία 10 χρόνια εκπαιδεύει συστηματικά τους θεραπευτές του.

Ο Maurizio αγαπά βαθιά το Pranic Healing και την Arhatic Yoga και είναι ένας εξαιρετικός θεραπευτής, που χειρίζεται όλες τις καταστάσεις γύρω του με άπειρη σοφία και απέραντη τρυφερότητα. Είναι ένας εξαιρετικός Δάσκαλος με γνώσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τον μέσο όρο κατανόησης των απλών ανθρώπων. Η επαφή του με τον Δάσκαλο Master Choa Kok Sui του έχει προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες και ικανότητες και όποιος μπορέσει να δει στην Ψυχή του θα καταλάβει ότι το Φως γύρω του δεν είναι τυχαίο.

Ο Maurizio είναι ταυτόσημος με το Pranic Healing στην Ελλάδα. Είναι ο άνθρωπος που στα τέλη του 2006 έστειλε έναν από τους μαθητές του στην Ελλάδα για να διδάξει το Pranic Healing, τον Riccardo Scornajenghi, και το 2007 ήρθε και ο ίδιος πρώτη φορά στην Ελλάδα για να διδάξει το πρώτο σεμινάριο Pranic Ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα. Στα δύο χρόνια που ακολούθησαν εκείνη την πρώτη του φορά ήρθε κάποιες ελάχιστες φορές στην Ελλάδα για σεμινάρια.

Το 2009 ξεκίνησε την συνεργασία του με την Άντα Μανωλά και το Pranic Healing Light. Έκτοτε έρχεται στην Ελλάδα αρκετές φορές τον χρόνο για να διδάξει τα Ανώτερα Επίπεδα του Pranic Ηealing αλλά και για να προσφέρει την απέραντη γνώση του στους μαθητές του Pranic Healing Light, στα πλαίσια του Προγράμματος Πιστοποίησης των Θεραπευτών του Pranic Healing.