Πολλοί νομίζουμε ότι η κατάθλιψη δεν μας αφορά.

Πολλοί νομίζουμε ότι η κατάθλιψη δεν μας αφορά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από μας περνάμε κάποια στιγμή στην ζωή μας αυτές τις στιγμές της αμφιβολίας και της αμφισβήτησης. Όταν όλα φαίνονται μάταια, όταν τίποτα όμορφο δεν απευθύνεται σε εμάς και δεν αφορά την ζωή μας, όταν κοιτούμε μπροστά μας και βλέπουμε μόνο κόπο και δυσκολία και… “ουφ! δεν αντέχω άλλο!”. Η ζωή μας είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο που ευνοεί την ψυχική κούραση, οι γρήγοροι ρυθμοί, οι έτοιμες λύσεις, η κακή διατροφή, η έλλειψη επαφής με την φύση, το κυνήγι της οικονομικής ευημερίας, η έλλειψη χαλαρών στιγμών με φίλους και οικογένεια, τα πρέπει και τα όρια της κοινωνίας, ο φόβος και οι περιορισμοί στην καθημερινότητά μας, η έλλειψη της αλήθειας στην παρουσία μας, οι ευθύνες και το αδιάκοπο κυνήγι της ευτυχίας.

Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε αυτήν την κατάσταση της ματαιότητας. Αρκεί να νιώσει για μερικές στιγμές μόνος, ανήμπορος, απροστάτευτος, αδικημένος ή απλά, κουρασμένος. Κάποιοι αντιμετωπίζουν αυτήν την κατάσταση με επιθετικότητα, κάποιοι με παραίτηση, κάποιοι με τον συνδυασμό αυτών.  Κάποιοι προσπαθούν να το κρύψουν πίσω από μία μάσκα αυτοπεποίθησης, απάθειας και αυτάρκειας, αλλά η πραγματικότητα δεν κρύβεται. Οι άνθρωποι που βιώνουν αυτήν την κατάσταση γίνονται σταδιακά βαρετοί, κουραστικοί, καταθλιπτικοί για το περιβάλλον τους, δεν βρίσκουν χαρά και ικανοποίηση σε τίποτε, δεν απολαμβάνουν τίποτε, θυμώνουν και εκνευρίζονται με το παραμικρό, δεν έχουν ανοχή αλλά ούτε και αντοχή, ενώ όταν αναλογίζονται τη ζωή τους τα βράδια, την στιγμή που είναι μόνοι τους, όταν πέφτουν οι μάσκες, τους φαίνεται μαύρη, δύσκολη και αβάσταχτη. Αυτό ενισχύει τα αρνητικά τους συναισθήματα, ενισχύει την ματαιότητα, ενισχύει την κατάθλιψη και… ξανά μανά από την αρχή… ένας φαύλος κύκλος από τον οποίον δύσκολα μπορεί κάποιος να ξεφύγει.

Χμμ… Δύσκολα? Ίσως όχι και τόσο δύσκολα τελικά! Με τα εργαλεία που μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από την επαφή σας μαζί μας θα μπορέσετε εύκολα και γρήγορα να ξαναβρείτε την χαρά, την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας για την ζωή. Σας ακούγεται αδιανόητο ή μπορεί και ύποπτο, ε? Και όμως είναι η αλήθεια. Εκατοντάδες άνθρωποι στα τελευταία 12 χρόνια μας εμπιστεύτηκαν και βρήκαν κοντά μας ξανά την χαρά στην ζωή τους. Σιγά ή και γρήγορα, εύκολα ή και δύσκολα, αλλά σίγουρα αποτελεσματικά. Mε το Pranic Healing, κάθε αρνητικό συναίσθημα μπορεί να αφαιρεθεί και κάθε άνθρωπος μπορεί να ξαναβρεί μέσα του την αγάπη, χαρά και αισιοδοξία!  Εσείς? Τι θα επιλέξετε? Θα συνεχίσετε να βουλιάζετε στον βούρκο της αυτολύπησης ή θα επιλέξετε να μας δώσετε το χέρι σας για να σας φέρουμε στο φως? Στο Φως του Pranic Healing?

Πατήστε εδώ για να κλείσετε την πρώτη σας συνεδρία, και κάντε το πρώτο βήμα για την Αγάπη και την Χαρά!