Συναισθηματικός Πόνος

Όταν βαδίζουμε σε ένα πνευματικό μονοπάτι, ένα από τα πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι ο πόνος και η εξάλειψή του. Πολλοί άνθρωποι περνούν μέσα από καταστάσεις που προκαλούν έντονο συναισθηματικό πόνο. Τραύματα που επαναλαμβάνονται, τραύματα που καταχωνιάζονται στα βάθη της ψυχής και ‘ξεχνιούνται’ εκεί… Τραύματα που αδυνατούμε να αντιμετωπίσουμε ή να κατανοήσουμε… Πόνος που δεν μας είναι κατανοητός, δεν γνωρίζουμε πώς να απαλλαγούμε από αυτόν, πόνος που τον κουβαλάμε σε κάθε μας στιγμή, συνειδητά ή ασυνείδητα.

Για να απαλλαγούμε από τον πόνο χρειάζεται προσπάθεια και συνειδητοποίηση. Ο πόνος δεν θα φύγει όσο εμείς ψάχνουμε να βρούμε τα αίτια του σε εξωτερικούς παράγοντες. Ο πόνος θα αρχίσει να εξαλείφεται όταν θα κοιτάξουμε μέσα μας, στην πηγή του προβλήματος. «Τι είναι αυτό που πονάει τόσο? Είναι η καρδιά μας που πονάει ή το εγώ μας? Τι έχουμε σκεφτεί/πει/νιώσει/κάνει στην ζωή μας που προκάλεσε ή μας οδήγησε σε αυτήν την εμπειρία? Πού βρίσκεται η δική μας εμπλοκή σε αυτό?» Και το πιο σημαντικό, «Αξίζει τον κόπο να χάνουμε τα χρόνια μας, την ζωή μας, αυτήν την τόσο εξέχουσα και σπάνια ευκαιρία πνευματικής εξέλιξης, την χαρά και την αγάπη, για το γεγονός αυτό?»

Το να ζούμε στο παρελθόν και να επιτρέπουμε στην λύπη και την πικρία του παρελθόντος να καθορίζει τις ζωές μας δεν μας προσφέρει τίποτα. Το παρελθόν είναι παρελθόν και δεν ανήκει στο παρόν ή το μέλλον. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τον πόνο.

Ένας τρόπος είναι να απευθυνθείτε στον Αρχάγγελο Ραφαήλ και να ζητήσετε να σας βοηθήσει: «Αρχάγγελε Ραφαήλ, άγγελε της θεραπείας, σε παρακαλώ έλα σε εμένα και βοήθησε με να θεραπευτώ από αυτόν τον συναισθηματικό πόνο που έχω. Σε παρακαλώ περιέβαλλέ με με το θεϊκό θεραπευτικό πράσινο φως σου, γέμισε το σώμα μου και την ψυχή μου με αγάπη και φως, έτσι ώστε να καταλάβω τα μαθήματά μου γύρω από πού βιώνω. Αρχάγγελε Ραφαήλ, σε παρακαλώ αφαίρεσε τις αρνητικές ενέργειες, τις αρνητικές σκεπτομορφές που παραμένουν στο συνειδητό ή/και υποσυνείδητο μου καθώς και στα τσακρα και το αυρικό πεδίο μου. Σε παρακαλώ στείλε μου έναν άγγελο θεραπευτή για να μείνει κοντά μου έως ότου θεραπευτώ εντελώς από τις όποιες συναισθηματικές πληγές μου. Ευχαριστώ.»

Ένας όμως πραγματικά γρήγορος, ασφαλής και εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος να απαλλαγείτε από τον πόνο, την θλίψη, την λύπη, την απόγνωση… είναι το Pranic Healing. Με το Pranic Healing θα νιώσετε καλύτερα από την πρώτη συνεδρία. Και με κάθε συνεδρία, τα συναισθήματα θα γαληνεύουν όλο και περισσότερο. Συνήθως, οι τραυματικές εμπειρίες και τα έντονα συναισθήματα χρειάζονται μερικές μόλις συνεδρίες για να επέλθει ουσιαστική βελτίωση. Ελάτε να γνωρίσετε την εξαιρετική επιστήμη και τέχνη του Pranic Healing και επιτρέψτε και πάλι στην ζωή σας να αποκτήσει το χρώμα της χαράς, του ενθουσιασμού και της αγάπης.

Συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα για να κλείσετε ραντεβού για Pranic Healing συνεδρία : 

[contact-form-7 id=”1313″ title=”Θεραπευτική Συνεδρία Pranic Healing”]