Γενέθλια του Μάστερ, 15 Αυγούστου 1952

Γενέθλια του Μάστερ, 15 Αυγούστου 1952

15 Αυγούστου 1952 γεννήθηκε ο άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στην προσφορά και την αγάπη.

Ο Μάστερ Τσόα Κοκ Σούι, ένα Ον υψηλής συνείδησης που κατάλαβε από πολύ μικρός ότι κανείς δεν μπορεί να ανέβει μόνος του. Ότι για να προχωρήσουμε πραγματικά, πρέπει να “τραβάμε” μαζί μας κι άλλους ανθρώπους, κι αυτοί άλλους, και οι άλλοι άλλους κοκ έτσι ώστε όλη η Ανθρωπότητα να αλλάξει δονήσεις.

Ο Μάστερ Τσόα ήταν άνθρωπος, με αδυναμίες και πάθη, αλλά η αγάπη που υπήρχε μέσα του έσβηνε όλα τα λάθη του…. Και αυτό που τον έκανε τόσο ξεχωριστό, ήταν το ανώτερο Ον που υπήρχε πίσω από την ενσαρκωμένη μορφή, ένα ελεύθερο Ον, ένας Ασέκα (Adept ή Asheka).

Μέσα σε 20 χρόνια το Pranic Healing έγινε γνωστό σε όλον τον κόσμο, σε όλες τις ηπείρους, φωτίζοντας με το Φως του τις ζωές όλων όσων είχαν την τύχη να αντιληφθούν το μεγαλείο του και να νιώσουν ταπεινοί μπροστά στην απύθμενη σοφία του, αλλάζοντάς τους σε καλύτερους ανθρώπους, σε καλύτερες Ψυχές, καλύτερες Atma.

Η αγάπη μου για τον Μάστερ ξεπερνάει την ανθρώπινη αγάπη, ο Μάστερ για εμένα δεν είναι το σώμα που μας έδειξε σε αυτήν την ενσάρκωση, είναι ένα Ον απέραντης αγάπης, συμπόνιας και σοφίας και ως τέτοιο, εκτείνεται προς όλους τους μαθητές του, όλους τους θεραπευτές του, όλους τους ανθρώπους που μεταδίδουν το έργο του ως δάσκαλοι του pranic healing. Και το ίδιο συμβαίνει και με την δική μου αγάπη όταν τον σκέφτομαι, εκτείνεται σε όλη την οικογένεια του pranic healing, σε όλον τον κόσμο, σε όλο το σύμπαν.

Ο Γκουρού του, ο Δάσκαλός του, ΜάχαΓκούρουΤζι Μει Λινγκ γνωρίζοντας ότι η προσφορά του θα είναι σημαντική, τον εμψύχωσε, τον κράτησε στο μονοπάτι όταν αυτός ένιωθε αδύναμος να παραμείνει, του έστειλε βοηθούς, τον βοήθησε να φέρει εις πέρας το έργο του με απόλυτη επιτυχία. Και ο Μάστερ Τσόα έχοντας κατανοήσει πλήρως ότι δεν είμαστε το σώμα, είμαστε η Ψυχή, άφησε το σώμα του νωρίς έτσι ώστε να βρίσκεται κοντά στους μαθητές του, στους θεραπευτές και στους δασκάλους του pranic healing, για να τους εμπνέει, να τους διδάσκει, να τους βοηθάει, να τους θεραπεύει, να τους επαναφέρει στο μονοπάτι έτσι όπως έκανε ο Μαχαγκουρουτζι και σε αυτόν.

Το μεγάλο όραμα του Μάστερ:

Nα υπάρχει ένας τουλάχιστον Pranic Healer σε κάθε οικογένεια.

Ένας Arhatic yogi για κάθε 1000 ανθρώπους του σημερινού πληθυσμού. Σήμερα υπάρχουν περίπου 7 δις. άνθρωποι, άρα 7.000.000 Arhatic yogis.

Από κάθε 10 Arhatic yogis, να υπάρξει ένας senior Arhatic yogi, συνολικά 700.000 senior Arhatic yogis.

Από κάθε 100 senior Arhatic yogis, να υπάρξει ένας baby Arhat, συνολικά 7.000 baby Arhats.

Από κάθε 100 baby Arhats, να υπάρξει ένας πλήρως εξελιγμένος Arhat ή μεγάλος Arhat. Συνολικά 70 μεγάλοι Arhats.

Από τους 70 μεγάλους Arhats, ελπίζω ότι θα δημιουργηθούν τουλάχιστον τρεις Αγιοι Δασκαλοι ή Ανώτερα Όντα.

Εάν αυτό επιτευχθεί σε 150 χρόνια από τώρα, ο κόσμος θα αλλάξει, θα μεταμορφωθεί και θα εξελιχθεί πέρα από κάθε φαντασία. Εάν αυτό επιτευχθεί, η ζωή στην Γη θα είναι Παράδεισος (απόσπασμα από το βιβλίου του Master Choa Kok Sui, The Origin of Modern Pranic Healing and Arhatic Yoga).

Εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε αυτό να επιτευχθεί πολύ νωρίτερα από τα 150 χρόνια! Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον Μάστερ είναι να διαδώσετε το Pranic Healing, να το συστήσετε σε όσους πιο πολλούς ανθρώπους μπορείτε! Να εμφυσήσετε σε όσους μπορείτε την δική σας αγάπη, σεβασμό και ευγνωμοσύνη για αυτό που διδαχτήκατε!

Θυμηθείτε ότι η μεγαλύτερη μαθητεία περνάει μέσα από την ταπεινότητα, την προσφορά και την φιλανθρωπία. Βοηθήστε τον Μάστερ να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

Mιλήστε για το pranic healing στους συνανθρώπους σας. Γνωρίστε το pranic healing στους συγγενείς σας, στους φίλους σας, στους γείτονές σας, στους αγνώστους που συναντάτε ‘τυχαία’ στον δρόμο, στο λεωφορείο, στο ταξί, στο μπαρ. Φέρτε τους σε επαφή με τον διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές.

Εάν κάθε ένας από εσάς γνωρίζει κάθε χρόνο σε έναν άνθρωπο το Pranic Healing θα πολλαπλασιαζόμαστε με γεωμετρική πρόοδο και το όραμα του Μάστερ θα γίνει πραγματικότητα σε αυτήν την ζωή!

Και πάνω από όλα… Μην ξεχνάτε! Είμαστε η ζωντανή διαφήμιση του Pranic Healing. Θεραπεύστε με το χαμόγελό σας, τον λόγο σας, την αγκαλιά σας. Γίνετε το πρότυπο που όλοι γύρω σας θα αγαπάνε και θα θαυμάζουν : )

Αν θέλετε να δείξετε τον σεβασμό σας και την ευγνωμοσύνη σας για τις Διδασκαλίες που λάβατε, εάν θέλετε να γνωρίσουν και άλλοι άνθρωποι το Pranic Healing, φροντίστε να ζείτε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε όταν οι γύρω σας σας ρωτήσουν:

– Τι κάνεις και έχεις αλλάξει τόσο πολύ?

εσείς να απαντήσετε με χαμόγελο και περηφάνια (καλή περηφάνια!):

– Pranic Healing!

Και με αυτήν σας την απάντηση, να ανθίζει μέσα σας η αγάπη σας για αυτό που σας πρόσφερε ένα νέο τρόπο ζωής και αντίληψης…..

Ας φανούμε αντάξιοι του Κάρμα μας που μας έφερε στο μονοπάτι αυτό και ας προσθέσουμε όλοι από λίγη αγάπη, συμπόνια και Φως στο σύμπαν μας, λίγο από το Φως του Pranic Healing : )

Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη, απεριόριστο σεβασμό και ειλικρινή συμπαντική αγάπη για αυτήν την Ψυχή που άφησε πίσω του τον άνθρωπο για να βοηθήσει το σύμπαν. Νιώθω τυχερή που το μονοπάτι μου προσφέρει ένα λιθαράκι στο μεγάλο του όνειρο, να υπάρχει ένας τουλάχιστον Pranic Healer σε κάθε οικογένεια, νιώθω ταπεινή μπροστά στο μεγαλείο του κόσμου που μου έδειξε, νιώθω μεγαλειώδης μπροστά στην ταπεινότητα του σύμπαντος.

Με πλήρη ευγνωμοσύνη, σεβασμό, πίστη και αγάπη Master … ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!