Ενοχές…

Ενοχές… συναισθήματα που πολλές φορές βρίσκονται θαμμένα βαθιά μέσα μας για πολλά πολλά χρόνια. Οι ενοχές δημιουργούνται επειδή έπρεπε να κάνουμε κάτι και δεν το κάναμε. Τα συναισθήματα της ενοχής είναι ενέργειες που μπορεί να μπλοκάρουν το πίσω τσάκρα του ηλιακού πλέγματος και μακροπρόθεσμα να επιφέρει δυσλειτουργίες  στα φυσικά όργανα του σώματος.

Οι ενοχές μπορούν εύκολα να θεραπευθούν με μία ή περισσότερες συνεδρίες Pranic Healing, απελευθερώνοντας τις μπλοκαρισμένες ενέργειες που έχουν μπλοκάρει το ενεργειακό πεδίο, επιτρέποντας στον δέκτη να απαλλαγεί από αυτό το ψυχικό βάρος για πάντα.

Ένας άλλος τρόπος να απελευθερώσετε αυτές τις ενέργειες όταν έρχονται στην επιφάνεια, εμποδίζοντας τους να συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν, μπορείτε να αναμίξετε 1-2 σταγόνες από ένα ή περισσότερα από τα αιθέρια έλαια: τριαντάφυλλο, χαμομήλι, γιασεμί, σανδαλόξυλο, νερολί και να εισπνεύσετε βαθιά επτά φορές, ενώ οραματίζεστε ότι οι ενέργειες από τα αιθέρια έλαια εισχωρούν απαλά στο σώμα σας και διαλύουν τα αισθήματα της ενοχής. Βάλτε μερικές σταγόνες από το μείγμα ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη σας και αφήστε τις ενέργειες να συνεχίζουν να λειτουργούν θεραπευτικά για εσάς.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ψεκάσετε απαλά με ροδόνερο ή λεβαντόνερο το μπροστινό και πίσω τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, το πίσω τσάκρα της καρδιάς, το συκώτι και τα νεφρά έχοντας σαφή πρόθεση να επιτρέψετε στις ενέργειες να διαλύσουν κάθε ενέργεια ενοχής από αυτά τα σημεία του σώματος. Κάντε το καθημερινά, μέχρι να νιώσετε ότι οι ενοχές σας έχουν πλέον διαλυθεί.

Να θυμάστε πάντα ότι εάν νιώθετε ένοχοι για κάτι δεν θα πρέπει να ντρέπεστε. Οι ενοχές δεν είναι ντροπή. Είναι συνειδητοποίηση. Και το Pranic Healing μπορεί να σας βοηθήσει ουσιαστικά.

Ελάτε να μας γνωρίσετε και να δοκιμάσετε το Pranic Healing επιτρέποντας στον εαυτό σας να απαλλαγεί εύκολα και γρήγορα από κάθε αρνητικό συναίσθημα.