Θεραπευτική Συνεδρία Pranic Healing

Θεραπευτική Συνεδρία Pranic Healing

Τι συμβαίνει σε μία συνεδρία Pranic Healing?

Σε μία τυπική συνεδρία Pranic Healing, ο δέκτης κάθεται σε καρέκλα, φορώντας κανονικά τα ρούχα του (είναι προτιμότερο να έχει αφαιρέσει τα παπούτσια του) και έχοντας μία στάση χαλαρή και ήρεμη. Θα πρέπει να μην φορά δερμάτινη ζώνη ή/και μεταξωτά ρούχα, και να μην φέρει πάνω του κρυστάλλους.

Στην πρώτη συνεδρία, ο θεραπευτής θα πάρει ένα μίνι ιστορικό από τον δέκτη. Οι θεραπευτές του Pranic Healing ΔΕΝ προχωρούν σε διάγνωση της κατάστασης του δέκτη, οπότε ο δέκτης θα πρέπει να περιγράψει τα συμπτώματα που παρουσιάζει καθώς επίσης και να αναφέρει τυχόν ιατρική διάγνωση που του έχει γίνει. Για θέματα συναισθηματικής ή ψυχολογικής φύσης αρκεί μία γενική περιγραφή που θα βοηθήσει τον θεραπευτή να κατανοήσει την φύση του προβλήματος. Για θέματα σωματικής φύσης είναι απαραίτητη μια πιο λεπτομερής περιγραφή.

Ο δέκτης θα πρέπει επίσης να ενημερώσει τον θεραπευτή για οποιαδήποτε αλλεργία σε αιθέρια έλαια καθώς, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, χρησιμοποιείται ειδικό θεραπευτικό σπρέι.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας ο δέκτης πρέπει να είναι δεκτικός και να προσπαθεί να έχει ήρεμο μυαλό. Θα πρέπει να αποφύγει την συζήτηση με τον θεραπευτή, εκτός εάν ο θεραπευτής τον καθοδηγήσει διαφορετικά. Χωρίς να έρχεται σε επαφή με το φυσικό σώμα του δέκτη, ο θεραπευτής ελέγχει την αύρα του δέκτη για να βρει τα σημεία στα οποία το ενεργειακό σώμα παρουσιάζει ανισορροπία (έλλειψη, συμφόρηση, μπλοκάρισμα ή διαταραχή). Η διαδικασία αυτή λέγεται scanning. Ο θεραπευτής καθαρίζει τα προβληματικά σημεία στο ενεργειακό σώμα (sweeping) και αντικαθιστά την παθογόνο ενέργεια με φρέσκια, υγιή ενέργεια –πράνα- (energizing), αυξάνοντας έτσι την ικανότητα της αυτοθεραπείας του δέκτη. Σε όλα τα βήματα της θεραπείας ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τα χέρια του ή/και κρυστάλλους κάνοντας διάφορες κινήσεις.

Η διάρκεια της συνεδρίας, τα αποτελέσματα καθώς και η συχνότητα εφαρμογής της ποικίλλουν ανάλογα με την φύση του θέματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Μία μέση διάρκεια πάντως είναι περίπου μία ώρα, στη διάρκεια της οποίας ο θεραπευτής καθαρίζει την αύρα του δέκτη και ομαλοποιεί όλα τα ενεργειακά του κέντρα.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων, στο τέλος της συνεδρίας υπάρχει μερική ή πλήρης ανακούφιση από τα συμπτώματα και ο δέκτης νιώθει χαλαρωμένος, ήρεμος και με μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δέκτες μας μας είπαν ότι κοντά μας βίωσαν μία απόλυτα χαλαρωτική, γαλήνια, σχεδόν κατανυκτική εμπειρία, ενώ πολλές φορές τα αποτελέσματα οδηγούν σε «θαυματουργή» θεραπεία.

Ενδιαφέρεστε για μία προσωπική θεραπευτική συνεδρία Pranic Healing?

Μπορείτε να δοκιμάσετε μία θεραπευτική συνεδρία με προαιρετική προσφορά κάθε Τρίτη 11.30 – 13.30  &  Παρασκευή 20.30 – 22.00  (είναι επιθυμητό να έχετε συμμετέχει και στον διαλογισμό μας που διεξάγεται πριν τις συνεδρίες).

Εκτός των ωρών αυτών, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για ατομική συνεδρία με συγκεκριμένο θεραπευτή οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, με κόστος που ξεκινά από 20 ευρώ.

Η συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα και ημέρα επιλέξετε εσείς, αρκεί να υπάρχει διαθέσιμος θεραπευτής. Η συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί στο κέντρο μας, Λεωφ. Γαλατσίου 59, μέσω βιντεοκλήσης, τηλεφωνικά, ή σε ειδικές περιπτώσεις σε κάποιον δικό σας χώρο.

Καλέστε μας στα 2102023213 ή 6977347916 ή συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα και θα έρθουμε εμείς σε επικοινωνία μαζί σας:

Φόρμα Ενδιαφέροντος για Θεραπευτική Συνεδρία Pranic Healing

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Με την παρούσα αίτηση δηλώνετε την επιθυμία σας να κανονίσετε μία θεραπευτική συνεδρία με ραντεβού. Εάν επιθυμείτε να δοκιμάσετε μία συνεδρία δωρεάν, δεν χρειάζεται αίτηση. απλά έρχεστε τις ημέρες που προσφέρονται οι δωρεάν συνεδρίες.
Ειδική τιμή για παιδιά, ηλικιωμένους & μονογονεικές οικογένειες.
//
**Εάν επιθυμείτε αργίες ή σαββατοκύριακα ενδέχεται να υπάρχει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.
**Για τις συνεδρίες που πραγματοποιούνται πριν τις 10.30πμ και μετά τις 9μμ ενδέχεται να υπάρχει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. Για κάθε θεραπευτική συνεδρία Pranic Healing απαιτείται τουλάχιστον μία ώρα, ενώ θα πρέπει να υπολογίσετε και πιθανή καθυστέρηση από προηγούμενες συνεδρίες.
Η συνεδρία από απόσταση δεν διαφέρει σε τίποτα από μία συνεδρία από κοντά, παρόλα αυτά το ψυχολογικό αποτέλεσμα της συνεδρίας συνήθως είναι πιο ισχυρό εάν γνωρίζουμε προσωπικά τους δέκτες μας . Εάν επιθυμείτε να έρθει ο θεραπευτής στον χώρο σας, υπάρχει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση για τα μεταφορικά έξοδα και τον επιπλέον χρόνο διαθεσιμότητας του θεραπευτή.
Ο θεραπευτής που θα επικοινωνήσει μαζί σας θα έχει ενημερωθεί σχετικά.
*Η παρούσα αίτηση διέπεται από τον νόμο 2472/1997 περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων