Σεμινάρια Θεραπευτικής Τεχνικής

Σεμινάρια Θεραπευτικής Τεχνικής

Δείτε επιγραμματικά όλα τα σεμινάρια Θεραπευτικής Τεχνικής

GMCKS Pranic Healing® Βασικού Επιπέδου

Μαθαίνετε την δομή και την λειτουργία του ενεργειακού σώματος αλλά και τους μηχανισμούς των παθήσεων. Διδάσκεστε πώς να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση των χεριών σας ώστε να αισθάνεστε το ενεργειακό σώμα, να ανιχνεύετε τα διαφορετικά είδη ενέργειας, να αναγνωρίζετε τα ενεργειακά ίχνη της κάθε ασθένειας. Μαθαίνετε επίσης πώς να καθαρίζετε την νοσογόνο ενέργεια και να την αντικαθιστάτε με φρέσκια, υγιή ενέργεια, πώς να κόβετε τον ενεργειακό δεσμό του θεραπευτή με τον θεραπευόμενο αλλά και πώς να κάνετε τους θεραπευόμενους πιο δεκτικούς, προκειμένου να επιταχυνθεί η πορεία της θεραπείας και άλλα πολλά.


GMCKS Pranic Healing® Προχωρημένου Επιπέδου

Διδάσκεστε εξαιρετικά προηγμένες και ισχυρές τεχνικές θεραπείας με την χρήση του έγχρωμου πράνα, που μπορούν να ανακουφίσουν άμεσα και αποτελεσματικά τα συμπτώματα ή να θεραπεύσουν παθήσεις των συστημάτων του σώματος (του ανοσοποιητικού, του ενδοκρινικού, του κυκλοφορικού, του αναπνευστικού, του γαστρεντερικού, του ουροποιητικού, του αναπαραγωγικού, του νευρικού κλπ) και άλλα πολλά.


GMCKS Pranic Ψυχοθεραπεία®

Διδάσκεστε τις ψυχολογικές λειτουργίες του κάθε τσάκρα, τον τρόπο να αναγνωρίζετε με το scanning τις ψυχικές ενέργειες και πώς να αντιμετωπίζετε με επιτυχία μεγάλο πλήθος ψυχολογικών παθήσεων όπως το άγχος, την θλίψη, την υστερία, φοβίες, τραύματα, εμμονές και ψυχαναγκασμούς, ανησυχία, εθισμούς (π.χ. κάπνισμα, αλκοόλ και ναρκωτικά), την κατάθλιψη, την βία, διάφορες άλλες ψυχολογικές διαταραχές κλπ και άλλα πολλά.


GMCKS Pranic Κρυσταλλοθεραπεία®  

Μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε ένα πολύ ουσιαστικό δώρο της Μητέρας Γης, τους κρυστάλλους, ενισχύοντας την θεραπευτική σας ικανότητα, την πνευματικότητα και την ευημερία. Πώς να αποβάλλετε αρνητικά συναισθήματα και νοσογόνες ενέργειες από την αύρα σας γρήγορα και εύκολα, πώς να δημιουργείτε ασπίδες που σας προφυλάσσουν από τις νοσογόνες ενέργειες, πώς να καθαγιάζετε τους κρυστάλλους ενισχύοντας τους κατά 1000% ή και περισσότερο και άλλα πολλά.


GMCKS Pranic Αισθητική

(Pranic Ανανέωση Προσώπου & Pranic Αδυνάτισμα και Λιπογλυπτική) Θα μάθετε πώς μπορείτε με το Pranic Healing να μειώσετε τα σημάδια του γήρατος ανανεώνοντας το πρόσωπο και βελτιώνοντας την όψη του. Πώς να διαλύετε όλες τις ψυχολογικές και συναισθηματικές ενέργειες που συμβάλλουν στο πλεονάζον βάρος του σώματος. Πώς να τροποποιείτε τις γραμμές του σώματος έχοντας ως αποτέλεσμα μία πιο υγιή, όμορφη και σέξι εμφάνιση. Χωρίς φάρμακα ή χημικές διαδικασίες!!


GMCKS Pranic Ψυχική Αυτοάμυνα®

Διδάσκεστε πώς να προστατεύετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από ψυχικές επιθέσεις, αρνητικές ή κακόβουλες προβολές και οντότητες, από την ενεργειακή μόλυνση και πώς να προστατέψετε τα υπάρχοντά σας. Πώς να δημιουργείτε ασπίδες σε όλα τα επίπεδα, πνευματικό, νοητικό, συναισθηματικό, αιθερικό και φυσικό και πώς να προστατεύεστε από τα ενεργειακά βαμπίρ. Τι προκαλεί την κακή τύχη και πώς αυτή μετατρέπεται σε καλή, και άλλα πολλά.

 


GMCKS Superbrain Yoga®

Η SuperBrain Yoga (Γιόγκα για Σούπερ Εγκέφαλο), είναι μία απλή και πολύ αποτελεσματική τεχνική για την ενεργοποίηση και την φόρτιση του εγκεφάλου. Έρευνες που έγιναν σε παιδιά, έδειξαν ότι η μέθοδος έχει αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά, ακόμη και σε παιδιά με ειδικές ικανότητες, προβλήματα ανάπτυξης, σύνδρομο Ντάουν και μαθησιακές δυσκολίες…..