Pranic Healing® Προχωρημένου Επιπέδου – Advanced Pranic Healing

Ενότητα: Σεμινάρια Θεραπευτικής τεχνικής
Προαπαιτούμενο: Basic Pranic Healing®

Pranic Healing® Προχωρημένου Επιπέδου – Advanced Pranic Healing

Προγραμματισμένα σεμινάρια
Κόστος σεμιναρίου: Αξία – Τιμές – Εκπτωτικά Πακέτα

Το δεύτερο και ακόμη πιο συναρπαστικό επίπεδο εκμάθησης του Pranic Healing!
Μάθετε πιο γρήγορες και πιο αποτελεσματικές τεχνικές θεραπείας χρησιμοποιώντας έγχρωμο πράνα!

Στο 2ο επίπεδο του Pranic Healing θα μάθετε ιδιαίτερα προηγμένες pranic healing τεχνικές κάνοντας χρήση έγχρωμου πράνα για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε πολύ πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά οποιαδήποτε φυσική πάθηση, ενώ θα μάθετε να κάνετε θεραπείες που για πολλούς θεωρούνται αδύνατες όπως πχ γρήγορη θεραπεία σε τραύματα (πχ μια πληγή που αιμορραγεί θα μπορεί να επουλωθεί πλήρως μέσα σε λιγότερο από μία ώρα), καθαρισμό των εσωτερικών οργάνων (πχ από έναν ιό ή από μία τοξική τροφή), ανάπλαση κυττάρων (ανάπλαση δέρματος ή εσωτερικών οργάνων), ενίσχυση του ανοσοποιητικού και άλλες πολλές εκπληκτικές τεχνικές.

Στο σεμινάριο του προχωρημένου επιπέδου του Pranic Healing διδάσκεστε την πιο προηγμένη μέθοδο στην θεραπεία με έγχρωμο πράνα, αφού χρησιμοποιεί πολύ περισσότερες αποχρώσεις έγχρωμου πράνα από κάθε άλλη παρόμοια μέθοδο, ενώ ταυτόχρονα σας διδάσκει και την σωστή αναλογία που πρέπει να εφαρμόσετε σε κάθε περίπτωση, την σωστή ακολουθία χρωμάτων, το σωστό συνδυασμό χρώματος και την σωστή απόχρωση χρώματος. Θα μάθετε επίσης νέες τεχνικές scanning που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο την ικανότητά σας σε αυτό και να αποκτήσετε μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ θα διδαχθείτε πώς να ερμηνεύετε και να αξιολογείτε καλύτερα τις δυσαρμονίες των ενεργειακών πεδίων.

Η χρήση του έγχρωμου πράνα θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο αποτελεσματική και πιο γρήγορη θεραπεία. Το σεμινάριο αυτό προσφέρει μια εξειδικευμένη κατάρτιση σε ήδη προχωρημένους θεραπευτές αλλά και σε όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερο προηγμένες τεχνικές του pranic healing ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς ακόμη και τις πιο σοβαρές παθήσεις. Το σεμινάριο αυτό είναι απαραίτητο για όλους τους επαγγελματίες θεραπευτές καθώς ο χρόνος της συνεδρίας σας θα μειωθεί στο μισό ή και σε ακόμη λιγότερο!

Όλα τα σεμινάρια του Pranic Healing® περιέχουν εκτός από θεωρία και αρκετές ώρες πρακτικής εξάσκησης, γεγονός που σας επιτρέπει να μάθετε και στην πράξη τις τεχνικές εκτελώντας τις τόσο στον εαυτό σας όσο και στους συμμαθητές σας, έτσι ώστε στο πέρας του σεμιναρίου θα είστε βέβαιοι για την ικανότητά σας να παράγετε θετικά αποτελέσματα.

Ασκώντας καθημερινά το Pranic Healing® θα διαπιστώσετε ότι όλοι έχουμε την φυσική ικανότητα να είμαστε θεραπευτές, όλοι μπορούμε να κάνουμε μικρά και, ίσως κάποιες φορές και μεγάλα, θαύματα!

Με το πέρας του σεμιναρίου δίνεται επίσημο πτυχίο Πιστοποίησης Παρακολούθησης Σεμιναρίου από το Institute for Inner Studies, Inc. της Μανίλα.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 2 ημέρες και για να το παρακολουθήσετε πρέπει να έχετε παρακολουθήσει το σεμινάριο του Basic Pranic Healing®.

Προγραμματισμένα Σεμινάρια:

B Επίπεδο MCKS Advanced Pranic Healing Μάρτιος 2-3 2019 – Αθήνα
B Επίπεδο MCKS Advanced Pranic Healing Μάρτιος 29-30 2019 – Θεσσαλονίκη
B Επίπεδο MCKS Advanced Pranic Healing Μάιος 24-25 2019 – Αθήνα

Χώρος: Λεωφ. Γαλατσίου 59, 11141, Άνω Πατήσια, Αθήνα (στάση ΟΑΣΑ 444/608 “Βόρειος Πόλος”)
Πληροφορίες-Συμμετοχή: Αντα Μανωλά 6977347916

Εάν οι αναγραφόμενες ημερομηνίες δεν σας είναι βολικές επισκεφθείτε και πάλι την σελίδα σε μερικές εβδομάδες για να μάθετε τις επόμενες ή επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

 

Αξία – Τιμές – Εκπτωτικά Πακέτα

Η αξία του σεμιναρίου είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Η αλλαγή που θα επιφέρει σε εσάς και στην ζωή σας είναι μοναδική. Η τιμή που θα προσφέρετε είναι στ’αλήθεια ελάχιστη εάν την συγκρίνετε με τα οφέλη που θα λάβετε από αυτές τις Διδασκαλίες, ενώ με τα κάτωθι εκπτωτικά πακέτα, το κόστος γίνεται πραγματικά πολύ ελκυστικό. Η αποτελεσματικότητα στις θεραπείες σας θα εκτοξευθεί, ενώ εμβαθύνοντας τις γνώσεις σας στην θεραπεία θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Υπάρχουν διάφορα πακέτα που προσφέρουμε στο κέντρο και η τελική τιμή του μαθήματος εξαρτάται από το σύνολο των σεμιναρίων που θα αγοραστούν με ένα πακέτο, ενώ υπάρχουν και κάποιες κοινωνικές ομάδες με ειδική έκπτωση.
Στα πακέτα μας μπορεί να συμπεριλαμβάνεται το βιβλίο-εγχειρίδιο του Β Επιπέδου στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά “Pranic Healing Προχωρημένου Επιπέδου” του MCKS, αξίας 35€ (που περιέχει όλη την θεωρία, τις τεχνικές καθώς και όλα τα πρωτόκολλα που μπορεί να εφαρμόσει ο μαθητής μετά το σεμινάριο) και το cd του διαλογισμού Pranic Healing με αυτοθεραπεία στα Αγγλικά, μπορεί να είναι και χωρίς αυτά.

Για να εξασφαλίσετε την εγγραφή σας με έκπτωση, θα πρέπει να προηγηθεί εγγραφή σας μέσω της φόρμας που θα βρείτε πιο κάτω ώστε να σας σταλούν πληροφορίες για να προχωρήσετε σε κατάθεση σε τράπεζα. Μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα ή και με μετρητά εφόσον έρθετε έγκαιρα στο κέντρο μας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δόσεων.

Η συμμετοχή σας ως επανάληψη στο σεμινάριο έχει επίσημο κόστος 100€, εάν όμως δεν είναι διαθέσιμο στο budget σας, μπορείτε να συμμετάσχετε προσφέροντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης για τις Διδασκαλίες και την Δασκάλα σας, αλλά και ως συμμετοχή στα έξοδα του χώρου που σας φιλοξενεί.

Για να λάβετε με εμαιλ πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας στο σεμινάριο και τις τιμές, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε στο κάτωθι σύνδεσμο:

https://www.pranichealinglight.gr/mcks-seminar-application/


Το σεμινάριο Pranic Healing Προχωρημένου Επιπέδου το διδάσκει η Άντα Μανωλά, η πρώτη πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια του Pranic Healing στην Ελλάδα (Certified Pranic Psychotherapist) και πιστοποιημένη Δασκάλα του Pranic Healing. Η Άντα ασχολείται ενεργά με το Pranic Healing από τον Φεβρουάριο του 2007 ενώ είναι και επίσημη μεταφράστρια και επιμελήτρια των βιβλίων και των CD του Pranic Healing στα Ελληνικά.

Πληροφορίες:

Pranic Healing Light
210 20 23 213, 6977 347 916
PranicHealingLight@gmail.com
Λεωφ. Γαλατσίου 59, 11141, Ανω Πατήσια, Αθήνα
www.PranicHealingLight.gr

Ενημερωθείτε για τις μελλοντικές εκδηλώσεις του Pranic Healing Light.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Pranic Ηealing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει. Εάν μία πάθηση είναι σοβαρή ή εάν τα συμπτώματα επιμένουν, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό ή/και έναν πιστοποιημένο θεραπευτή του PranicHealing.