Pranic Healing® Βασικού Επιπέδου – Basic Pranic Healing

Pranic Healing Βασικού Επιπέδου

Ενότητα: Σεμινάρια Θεραπευτικής τεχνικής

Προγραμματισμένα σεμινάρια
Κόστος σεμιναρίου: Αξία – Τιμές – Εκπτωτικά Πακέτα

Καλωσορίσατε στον συναρπαστικό κόσμο της λεπτοφυούς ενέργειας!

To Pranic Healing είναι αρχαία αυθεντική θεραπευτική τεχνική που δόθηκε από τους μεγάλους Δασκάλους. Είναι μία γνώση που προσφέρει αυτοπεποίθηση, καλοσύνη, σοφία, πνευματικότητα, αγάπη. Είναι μία φιλοσοφία που αλλάζει τον τρόπο που βιώνετε την ζωή σας, που θα δώσει ένα νέο νόημα στην ύπαρξή σας, που θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με την ψυχή σας. Είναι μία επιστήμη που μπορεί να σώσει ζωές. Είναι το μέσο για να αποκτήσετε μία όμορφη, γαλήνια, ευήμερη, ενάρετη ζωή.

Το Pranic Healing είναι η Αυθεντική, Μεγάλη Γνώση. Είναι Φως, και ο δρόμος για το Φως.

Με το Pranic Healing, όχι μόνο θα μάθετε να θεραπεύετε, αλλά θα μάθετε επίσης να διατηρείτε την προσωπική σας υγεία. Θα κατανοήσετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ισορροπία σε όλα τα επίπεδα. Θα αποκτήσετε τα εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε την ζωή σας σε αυτό που εσείς θέλετε να ζείτε!

Οι διδασκαλίες του βασικού επιπέδου του MCKS Pranic Healing®, θα βοηθήσουν

 • στην απαλλαγή από δεκάδες παθήσεις του φυσικού σώματος και την ανακούφιση πολλών ψυχολογικών παθήσεων
 • στη μείωση των επιπέδων στρες
 • να παραμείνετε θετικοί και με ενέργεια, γαλήνιοι κι ευχαριστημένοι
 • να αποκτήσετε καλύτερες διαπροσωπικές δεξιότητες & μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση
 • να είστε εστιασμένοι, σαφείς, έξυπνοι και αντικειμενικοί
 • στην επέκταση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων σας
 • στην ανάπτυξη της ικανότητας να προσελκύετε καλή τύχη και ευημερία
 • στην πνευματική σας πρόοδο

Στο πρώτο επίπεδο του MCKS Pranic Healing® μαθαίνετε πολύ περισσότερα από όσα θα πιστεύατε ότι μπορείτε να διδαχθείτε σε ένα Σαββατοκύριακο!

Μαθαίνετε όλα όσα χρειάζεστε για να δουλέψετε με την αύρα σας και τα ενεργειακά πεδία, συμπεριλαμβανομένου του ‘scanning’, ή πώς να αισθάνεστε την ενέργεια, του ‘sweeping’ ή πώς να καθαρίζετε την νοσογόνο, συσσωρευμένη ενέργεια και της ‘ενεργοποίησης’ ή πώς να συμπληρώνετε με ενέργεια τα σημεία που παρουσιάζουν ενεργειακή έλλειψη. Επίσης μαθαίνετε πώς να δραστηριοποιείτε τα ενεργειακά κέντρα στα χέρια σας (chakras) προκειμένου να αποκτήσετε την ικανότητα να νιώθετε το πράνα και να μπορείτε να κάνετε scanning στο ενεργειακό πεδίο κάποιου.

Πιο αναλυτικά… Στο βασικό επίπεδο του Pranic Healing:

 • θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τις φυσικές πηγές ζωτικής ενέργειας (πράνα) για τη θεραπεία του φυσικού και ενεργειακού σώματος
 • θα μάθετε για τα ενεργειακά σας σώματα (αύρα) και τα ενεργειακά σας κέντρα (chakra), θα μάθετε πώς να ενεργοποιείτε τα chakra σας και πώς να διατηρείτε υψηλό το ενεργειακό σας επίπεδο
 • θα διδαχθείτε την τέχνη του scanning: πώς να νιώθετε την ενέργεια και να αναγνωρίζετε τις διαφορετικές μορφές ενέργειας
 • θα μάθετε πώς να καθαρίζετε τους χώρους σας από την αρνητική ενέργεια ή από την συμφόρηση της ενέργειας
 • θα μάθετε να αναγνωρίζετε την εκδήλωση των παθήσεων/ασθενειών στο ενεργειακό σώμα και τεχνικές πρόληψης εκδήλωσής τους στο φυσικό σώμα
 • θα μάθετε από για την ενεργειακή υγιεινή και πώς να προφυλάσσεστε από τις αρνητικές ή νοσογόνες ενέργειες
 • θα αποκτήσετε όλη τη γνώση που χρειάζεται για να θεραπεύετε ένα μεγάλο αριθμό παθήσεων και ασθενειών στον εαυτό σας (αυτοθεραπεία) και σε άλλους ακόμη και εάν αυτοί βρίσκονται μακριά σας (θεραπεία από απόσταση)
 • θα διδαχθείτε τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές, έναν πανίσχυρο διαλογισμό ενεργειακής ενδυνάμωσης και ψυχικής αυτοθεραπείας που θα καθαρίσει και θα θεραπεύσει το ενεργειακό σας σώμα, βοηθώντας έτσι στην εξέλιξή σας ως θεραπευτές.

Όλα τα σεμινάρια του MCKS Pranic Healing® περιέχουν εκτός από θεωρία και αρκετές ώρες πρακτικής εξάσκησης, γεγονός που σας επιτρέπει να μάθετε και στην πράξη τις τεχνικές εκτελώντας τις τόσο στον εαυτό σας όσο και στους συμμαθητές σας, έτσι ώστε στο πέρας του σεμιναρίου θα είστε βέβαιοι για την ικανότητά σας να παράγετε θετικά αποτελέσματα.

Το Pranic Healing είναι από μόνο του μία μοναδική θεραπευτική τεχνική με εξαιρετικά αποτελέσματα αλλά ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συμπλήρωμα οποιασδήποτε άλλης θεραπευτικής τεχνικής. Το Pranic Healing έχει διδαχτεί σε χιλιάδες επαγγελματίες θεραπευτές της κλασσικής και εναλλακτικής ιατρικής και όλοι έχουν αναφέρει ότι η διδασκαλία αυτή συμπλήρωσε και ενίσχυσε θεαματικά τις μέχρι τότε γνώσεις τους και τους επέτρεψε να θεραπεύσουν με απόλυτη βεβαιότητα και εξαιρετική ακρίβεια πολλών ειδών παθήσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ασκώντας καθημερινά το Pranic Healing θα διαπιστώσετε ότι όλοι έχουμε την φυσική ικανότητα να είμαστε θεραπευτές, όλοι μπορούμε να κάνουμε μικρά και, ίσως κάποιες φορές και μεγάλα, θαύματα!

Με το πέρας του σεμιναρίου δίνεται επίσημο πτυχίο Πιστοποίησης Παρακολούθησης Σεμιναρίου από το Institute for Inner Studies, Inc. της Μανίλα.

Το σεμινάριο MCKS Basic Pranic Healing® είναι προαπαιτούμενο για όλα τα υπόλοιπα σεμινάρια του Master Choa Kok Sui.

Το Pranic Healing είναι ένας τρόπος ζωής, μία φιλοσοφία όμορφη, γεμάτη καθαρή ενέργεια και αγάπη προς όλους. Για να έρθετε σε επαφή με το Pranic Healing και να γνωρίσετε το κέντρο μας, την Δασκάλα μας και τον κόσμο μας, προτείνουμε πριν το σεμινάριο να έρθετε στην ανοιχτή βραδιά διαλογισμού που έχουμε κάθε Παρασκευή στις 7.30μμ (χωρίς κόστος). Τον διαλογισμό ακολουθούν ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες που παρέχονται δωρεάν ως προσφορά αγάπης και φροντίδας από τους μαθητές μας, δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία να βιώσετε από πρώτο χέρι τα μοναδικά οφέλη αυτής της μαγικής θεραπευτικής επιστήμης.

Προγραμματισμένα Σεμινάρια – Πληροφορίες: PHL 210 20 23 213

Δείτε εδώ όλα τα επόμενα προγραμματισμένα σεμινάριά μας. Εάν οι αναγραφόμενες ημερομηνίες δεν σας είναι βολικές επισκεφθείτε και πάλι την σελίδα σε μερικές ημέρες για να μάθετε τις επόμενες ή επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

https://www.pranichealinglight.gr/program/scheduled-seminars/

Τα σεμινάρια στην Αθήνα πραγματοποιούνται 9.30πμ – 6.30μμ
Λεωφ. Γαλατσίου 59, 11141, Άνω Πατήσια, Αθήνα (στάση ΟΑΣΑ 444/608 “Βόρειος Πόλος”)

Αξία – Τιμές – Εκπτωτικά Πακέτα

(Παρακαλούμε να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τους όρους συμμετοχής. Για να λάβετε με e-mail πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας στο σεμινάριο, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω).

Η αξία του σεμιναρίου είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Η αλλαγή που θα επιφέρει σε εσάς και στην ζωή σας είναι μοναδική. Η τιμή που θα προσφέρετε για επένδυση στον εαυτό σας είναι στ’ αλήθεια ελάχιστη εάν την συγκρίνετε με τα οφέλη που θα λάβετε από αυτές τις Διδασκαλίες, ενώ με τα εκπτωτικά πακέτα που έχουμε, το κόστος γίνεται πραγματικά πολύ ελκυστικό:

(παρακαλούμε να θυμάστε ότι όλες οι αναγραφόμενες τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ και αφορούν early bird εγγραφή)

Προεγγραφή
με Προκαταβολή 50€
Βιβλίο &
CD Διαλογισμού
Συνολικό Κόστος (πληρωμή εφάπαξ) Άνεργοι, φοιτητές,
ομάδες 3+ ατόμων, ζευγάρια
Ναι* Όχι 185 170
Ναι* Ναι 225 215
Όχι Όχι 205 180
Όχι Ναι 250 225
*δικαίωμα έκπτωσης      

Στο συνολικό κόστος συμπεριλαμβάνονται οι μαγικές Διδασκαλίες από το σεμινάριο του Basic Pranic Healing αρχικής τιμής 215€, και με επιλογή δική σας, το ανεκτίμητο βιβλίο-εγχειρίδιο του Α Επιπέδου στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά, Θαύματα μέσω του Pranic Healing του MCKS, αξίας 35€ (που περιέχει όλη την θεωρία, τις τεχνικές καθώς και όλα τα πρωτόκολλα που μπορεί να εφαρμόσει ο μαθητής μετά το σεμινάριο) και το μοναδικό επίσημο cd του Ινστιτούτου Εσωτερικών Σπουδών του MCKS με τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές με ή χωρίς ελληνική μετάφραση αξίας 15€ ή 20€ αντίστοιχα, ένα πακέτο συνολικής αρχικής τιμής 270€.

**Σημείωση: Εάν προχωρήσετε σε κράτηση θέσης με δικαίωμα έκπτωσης και τελικά δεν έρθετε στο σεμινάριο, η προκαταβολή των 50€ δεν θα επιστρέφεται.

Για να εξασφαλίσετε την εγγραφή σας με έκπτωση, θα πρέπει να προηγηθεί εγγραφή σας μέσω της φόρμας που θα βρείτε πιο κάτω ώστε να σας σταλούν πληροφορίες για να προχωρήσετε σε κατάθεση σε τράπεζα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με email στο PranicHealingLight@gmail.com ή να καλέσετε στα τηλέφωνά μας 210 2023213 – 6977 347 916.
Μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα ή και με μετρητά εφόσον έρθετε έγκαιρα στο κέντρο μας.

Εάν επιθυμείτε να εξοφλήσετε με δόσεις, προσφέρουμε την δυνατότητα εξόφλησης με 5 μηνιαίες δόσεις των 50€ , για την συμμετοχή στο σεμινάριο και 1 επιπλέον δόση των 50€ , για το βιβλίο και το cd.

Εάν προβληματίζεστε για το κόστος καλέστε μας να το συζητήσουμε.

Η συμμετοχή σας ως επανάληψη στο σεμινάριο έχει επίσημο κόστος 105€, εάν όμως δεν είναι διαθέσιμο στο budget σας, μπορείτε να συμμετάσχετε προσφέροντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης για τις Διδασκαλίες και τον Εκπαιδευτή σας, αλλά και ως συμμετοχή στα έξοδα του χώρου που σας φιλοξενεί.


Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε
εντός του 2020 τα 4 πρώτα επίπεδα του Pranic Healing
συνολικής αξίας 1365€

και είστε αποφασισμένοι για αυτό,
έχουμε για εσάς ένα super πακέτο προσφορών!
Καλέστε μας να μάθετε τις λεπτομέρειες!!!!


Φόρμα Συμμετοχής στα Σεμινάρια MCKS Pranic Healing

Παρακαλώ επιλέξτε μόνο όσα σεμινάρια θα παρακολουθήσετε για πρώτη φορά. Μετά την συμπλήρωση της αίτησής σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις διαδικασίες της εγγραφής.
Ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες
//
Άνεργος, Συνταξιούχος & Φοιτητής εχει επιπλέον έκπτωση στα σεμινάρια.
Παρακαλώ έχετε υπόψη ότι εάν δεν διατίθεται το υλικό στην προτιμητέα γλώσσα, δεν θα συμπεριληφθεί στο πακέτο αγοράς σας.
Παρακαλώ έχετε υπόψη ότι εάν δεν διατίθεται το υλικό στην προτιμητέα γλώσσα, δεν θα συμπεριληφθεί στο πακέτο αγοράς σας.
Παρακαλώ έχετε υπόψη ότι σε περίπτωση που δεν παρευρεθείτε στο σεμινάριο, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
Παρακαλώ έχετε υπόψη ότι εάν έχετε κάνει το σεμινάριο με εκπαιδευτή εκτός του PHL θα πρέπει να μας αποστείλετε φωτογραφία του πτυχίου σας.
Για την δική σας ασφάλεια και για να μας βοηθήσετε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο.
Αν αλλάξετε γνώμη αναφορικά με την ενημέρωσή σας από το κέντρο Pranic Healing Light, μπορείτε πάντα να μας το πείτε μέσα από την σελίδα επικοινωνίας https://www.pranichealinglight.gr/center/epikoinonia/


Πληροφορίες: 
Το Pranic Healing Βασικό Επίπεδο διδάσκει η Άντα Μανωλά, εξουσιοδοτημένη εκπρόσωπος του Pranic Healing στην Ελλάδα. Η Άντα ασχολείται ενεργά με το Pranic Healing από τον Φεβρουάριο του 2007, είναι η πρώτη πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια του Pranic Healing στην Ελλάδα (Certified Pranic Psychotherapist), είναι πιστοποιημένη Senior Δασκάλα του Pranic Healing, είναι η πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Θεραπευτών του Pranic Healing για την Ελλάδα. και επίσημη μεταφράστρια, επιμελήτρια, παραγωγός και εκδότρια βιβλίων, poster και CD του Pranic Healing στα Ελληνικά.

Pranic Healing Light
210 20 23 213, 6977 347 916
PranicHealingLight@gmail.com
Λεωφ. Γαλατσίου 59, 11141, Ανω Πατήσια, Αθήνα
www.PranicHealingLight.gr

Ενημερωθείτε για τις μελλοντικές εκδηλώσεις του Pranic Healing Light.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Pranic Ηealing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει. Εάν μία πάθηση είναι σοβαρή ή εάν τα συμπτώματα επιμένουν, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό ή/και έναν πιστοποιημένο θεραπευτή του Pranic Healing.