Pranic Κρυσταλλοθεραπεία® – Pranic Crystal Healing

Pranic Κρυσταλλοθεραπεία® – Pranic Crystal Healing

Ενότητα: Σεμινάρια Θεραπευτικής τεχνικής
Κόστος σεμιναρίου: 300 ευρώ

Προαπαιτούμενο: Advanced Pranic Healing®

Το τέταρτο επίπεδο εκμάθησης του Pranic Healing®!
Ενισχύστε την θεραπεία σας χρησιμοποιώντας κρυστάλλους!

“Οι κρύσταλλοι είναι συμπυκνωτές λεπτοφυούς ενέργειας. Μπορούν να απορροφήσουν, να αποθηκεύσουν και να προβάλλουν λεπτοφυείς ενέργειες. Είναι κάπως σαν τις μπαταρίες που μπορούν να απορροφήσουν, να αποθηκεύσουν και να προβάλλουν ηλεκτρική ενέργεια”.

– Grand Master Choa Kok Sui

Στο σεμινάριο της Pranic Κρυσταλλοθεραπείας® θα μάθετε πώς να αξιοποιήσετε ένα από τα πιο πολύτιμα δώρα της Μητέρας Γης, τους κρυστάλλους και τους πολύτιμους λίθους, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε την θεραπευτική σας ικανότητα, την πνευματικότητά σας, την ευημερία σας.

Θα μάθετε επίσης:

 • Πώς μπορείτε να αυξήσετε την θεραπευτική σας ικανότητα κατά 200% και παραπάνω, χρησιμοποιώντας ειδικούς κρυστάλλους.
 • Πώς να αποβάλλετε τα αρνητικά συναισθήματα και τις νοσογόνες ενέργειες από την αύρα σας εύκολα και γρήγορα.
 • Πώς να δημιουργείτε προσωπικές ασπίδες ώστε να μην απορροφάτε από τους ασθενείς σας νοσογόνο ενέργεια κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
 • Πώς να καθαγιάζετε τους κρυστάλλους ώστε να τους κάνετε πάνω από 1000% πιο ισχυρούς.
 • Πώς να καθαγιάζετε διάφορα κοσμήματα ώστε να προσελκύουν καλή υγεία και ευημερία για εσάς, τους αγαπημένους σας, τους συνεργάτες σας κλπ.
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε τους κρυστάλλους ως προστατευτικά φυλαχτά ενάντια σε ψυχικές επιθέσεις.
 • Ποιοί κρύσταλλοι και ποιοί λίθοι είναι κατάλληλοι για διάφορες εργασίες
 • Για τα δαχτυλίδια δύναμης, το μυστικό των μεγάλων μυστών και των master θεραπευτών για δύναμη, θεραπεία και ευημερία
 • Γιατί η χρήση των λάθος κρυστάλλων μπορεί να επιφέρει οικονομικά προβλήματα
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε την έγχρωμη pranic ενέργεια που παράγουν οι χρωματιστοί κρύσταλλοι, ώστε να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο την θεραπευτική σας ικανότητα
 • Πώς να προγραμματίζετε τους κρυστάλλους να κάνουν θεραπεία
 • Τα 5 σημεία που δείχνουν την αληθινή ισχύ ενός κρυστάλλου

και άλλα πολλά…

Όλα τα σεμινάρια του Pranic Healing® περιέχουν εκτός από θεωρία και αρκετές ώρες πρακτικής εξάσκησης, γεγονός που σας επιτρέπει να μάθετε και στην πράξη τις τεχνικές εκτελώντας τις τόσο στον εαυτό σας όσο και στους συμμαθητές σας, έτσι ώστε στο πέρας του σεμιναρίου να είστε βέβαιοι για την ικανότητά σας να παράγετε θετικά αποτελέσματα.

Ασκώντας καθημερινά το pranic healing® θα διαπιστώσετε ότι όλοι έχουμε την φυσική ικανότητα να είμαστε θεραπευτές, όλοι μπορούμε να κάνουμε μικρά και, ίσως κάποιες φορές και μεγάλα, θαύματα!

Με το πέρας του σεμιναρίου δίνεται επίσημο πτυχίο Πιστοποίησης Παρακολούθησης Σεμιναρίου από το Institute for Inner Studies, Inc. της Μανίλα.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 1 ή 2 ημέρες και για να το παρακολουθήσετε πρέπει να έχετε παρακολουθήσει το σεμινάριο Pranic Healing Προχωρημένου Επιπέδου®.


Προγραμματισμένα Σεμινάρια:

Δ Επίπεδο MCKS Pranic Κρυσταλλοθεραπεία Νοέμβριος 24-25 2018  – Αθήνα

Χώρος: Λεωφ. Γαλατσίου 59, 11141, Άνω Πατήσια, Αθήνα (στάση ΟΑΣΑ 444/608 “Βόρειος Πόλος”)

Πληροφορίες-Συμμετοχή: Αντα Μανωλά 6977347916

Αξία – Τιμές – Εκπτωτικά Πακέτα

Η αξία του σεμιναρίου είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Η αλλαγή που θα επιφέρει σε εσάς και στην ζωή σας είναι μοναδική. Η τιμή που θα προσφέρετε είναι στ’αλήθεια ελάχιστη εάν την συγκρίνετε με τα οφέλη που θα λάβετε από αυτές τις Διδασκαλίες, ενώ με τα κάτωθι εκπτωτικά πακέτα, το κόστος γίνεται πραγματικά πολύ ελκυστικό. Η αποτελεσματικότητα στις θεραπείες σας θα εκτοξευθεί, ενώ εμβαθύνοντας τις γνώσεις σας στην θεραπεία θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Υπάρχουν διάφορα πακέτα που προσφέρουμε στο κέντρο και η τελική τιμή του μαθήματος εξαρτάται από το σύνολο των σεμιναρίων που θα αγοραστούν με ένα πακέτο, ενώ υπάρχουν και κάποιες κοινωνικές ομάδες με ειδική έκπτωση.
Στα πακέτα μας μπορεί να συμπεριλαμβάνεται το βιβλίο-εγχειρίδιο του Δ Επιπέδου στα Αγγλικά “Pranic Crystal Healing” του MCKS, αξίας 35€ (που περιέχει όλη την θεωρία, τις τεχνικές καθώς και όλα τα πρωτόκολλα που μπορεί να εφαρμόσει ο μαθητής μετά το σεμινάριο).

Για να εξασφαλίσετε την εγγραφή σας με έκπτωση, θα πρέπει να προηγηθεί εγγραφή σας μέσω της φόρμας που θα βρείτε πιο κάτω ώστε να σας σταλούν πληροφορίες για να προχωρήσετε σε κατάθεση σε τράπεζα. Μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα ή και με μετρητά εφόσον έρθετε έγκαιρα στο κέντρο μας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δόσεων.

Η συμμετοχή σας ως επανάληψη στο σεμινάριο έχει επίσημο κόστος 100€, εάν όμως δεν είναι διαθέσιμο στο budget σας, μπορείτε να συμμετάσχετε προσφέροντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης για τις Διδασκαλίες και την Δασκάλα σας, αλλά και ως συμμετοχή στα έξοδα του χώρου που σας φιλοξενεί.

Για να λάβετε με εμαιλ πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας στο σεμινάριο και τις τιμές, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε στο κάτωθι σύνδεσμο:

https://www.pranichealinglight.gr/mcks-seminar-application/

Το σεμινάριο Pranic Κρυσταλλοθεραπεία το διδάσκει η Άντα Μανωλά, η μοναδική πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια του Pranic Healing στην Ελλάδα (Certified Pranic Psychotherapist) από το 2015 και πιστοποιημένη Δασκάλα του Pranic Healing. Η Άντα ασχολείται ενεργά με το Pranic Healing από τον Φεβρουάριο του 2007 ενώ είναι και επίσημη μεταφράστρια και επιμελήτρια των βιβλίων και των CD του Pranic Healing στα Ελληνικά.


Πληροφορίες:

Pranic Healing Light
210 20 23 213, 6977 347 916
PranicHealingLight@gmail.com
Λεωφ. Γαλατσίου 59, 11141, Ανω Πατήσια, Αθήνα
www.PranicHealingLight.gr

Ενημερωθείτε για τις μελλοντικές εκδηλώσεις του Pranic Healing Light.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Pranic Ηealing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει. Εάν μία πάθηση είναι σοβαρή ή εάν τα συμπτώματα επιμένουν, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό ή/και έναν πιστοποιημένο θεραπευτή του Pranic Healing.

 

[contact-form-7 id=”1441″ title=”Contact form AllNext”]