Pranic Φενγκ Σούι – Pranic Feng Shui

Pranic Φενγκ Σούι – Pranic Feng Shui

Ενότητα: Θεματικά Σεμινάρια
Προαπαιτούμενο: Pranic Healing® Προχωρημένου Επιπέδου

 

Προγραμματισμένα σεμινάρια
Κόστος σεμιναρίου: Αξία – Τιμές – Εκπτωτικά Πακέτα

Το σωστό Feng Shui στον χώρο σας, είναι σαν σκαρφαλώνετε κάνοντας χρήση ασανσέρ. Οι προσπάθειές σας πολλαπλασιάζονται! Το Pranic Feng Shui σας επιτρέπει να κάνετε την ζωή σας καλύτερη και ευκολότερη.

— Grand Master Choa Kok Sui

Το Feng Shui είναι ο τρόπος που θα διαρρυθμίσετε τους χώρους σας προκειμένου να νοιώθετε πιο ευτυχισμένοι, πιο υγιείς και πιο δυνατοί έτσι ώστε να έχετε έντονη την αίσθηση της επιτυχίας και της ευημερίας.

Στο Pranic Healing όλα είναι ενέργεια. Το σπίτι μας έχει ενεργειακό πεδίο, το ίδιο και τα κτίρια και όλοι γενικά οι χώροι. Μπορεί να υπάρχουν πολλά πράγματα στο σπίτι σας που αφαιρούν την ενέργειά σας και την καλή σας διάθεση. Εάν έχετε καλό Feng Shui στο σπίτι σας θα αισθανθείτε πολύ πιο ευτυχισμένοι και πιο επιτυχημένοι στη ζωή σας. Όπως στο Pranic Healing πρέπει να γίνει καθαρισμός πριν από την ενεργοποίηση ώστε να υπάρχει καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα, έτσι και στον χώρο σας είναι εξίσου σημαντικό να είναι καθαρός και σωστά ενεργοποιημένος.

Ο Grand Master Choa Kok Sui αποκαλύπτει μυστικά του Feng Shui που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαν δοθεί στο ευρύ κοινό. Εκτός από την άμεση γνώση που του δόθηκε από τον δάσκαλό του, Mahaguruji Mei Ling, ο Master Choa στρατολόγησε αμέτρητους ενορατικούς, για να παρατηρήσει με την βοήθειά τους τις ενέργειες των διαφορετικών κατευθύνσεων και των σχηματισμών και πώς αυτές έχουν επιπτώσεις στην υγεία, τον πλούτο και την πνευματικότητα.

Στο σεμινάριο του MCKS Feng Shui θα μάθετε:

 • Το μυστικό του σωστού προσανατολισμού. Θα μάθετε να βρίσκετε στην πυξίδα τα ακριβή σημεία των Ενεργειών Ευημερίας και των Πνευματικών Ενεργειών. Αυτές οι κατευθυντήριες ενέργειες δεν εξαρτώνται από τα γενέθλια κάποιου ή από το ημερολόγιο.
 • Να κάνετε scanning τις ενέργειες που προσφέρουν ευημερία και υγεία. Θα αισθανθείτε το πώς οι διαφορετικοί προσανατολισμοί έχουν επιπτώσεις στους οικονομικούς σας πόρους. Θα ανιχνεύσετε τα πορτοφόλια σας για να επιβεβαιώσετε τις διδασκαλίες. Καμία άλλη σειρά μαθημάτων Feng Shui δεν το κάνει αυτό!
 • Το Feng Shui των σχημάτων. Θα ανιχνεύσετε διαφορετικά αντικείμενα και σχηματισμούς δωματίων για να εξακριβώσετε τις ενέργειές τους και τις επιπτώσεις που επιφέρουν σε σας.
 • Να βρίσκετε την καλύτερη κατεύθυνση στο χώρο σας για να φορτίσετε με Ενέργειες Ευημερίας όλα όσα σχετίζονται με τα οικονομικά σας και την δουλειά σας.
 • Να χρησιμοποιείτε την καλύτερη κατεύθυνση στο σπίτι σας για να ενδυναμώσετε τον τομέα των σχέσεών σας.
 • Να επιταχύνετε την πνευματική σας ανάπτυξη έχοντας τον σωστό προσανατολισμό όταν κάνετε τον διαλογισμό σας.
 • Να χρησιμοποιείτε τις σωστές εικόνες και τα σωστά χρώματα και στολίδια στους τοίχους σας. Αυτό θα δημιουργήσει άμεσα αίσθηση ευημερίας στους κατοίκους του σπιτιού.
 • Ένα απόσταγμα από τις πιο Μυστικές Παραδόσεις του Feng Shui από όλον τον Κόσμο. Ο Master Choa αποκαλύπτει κρυμμένες διδασκαλίες από τις Εσωτερικές Σχολές του Feng Shui της Κίνας, της Ταιβάν, των Φιλιππίνων και της Ινδίας.
 • Το Feng Shui της Δύναμης της Σκέψης. Θα μάθετε μία πολύ ισχυρή τεχνική για να ενώσετε το Πνεύμα με το Χώρο για να υλοποιείτε γρήγορα τα οφέλη του Feng Shui. Αυτό θα επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτονται και αισθάνονται οι άνθρωποι στον ειδικό χώρο που θα έχετε δημιουργήσει.
 • Να χρησιμοποιείτε ειδικούς καθρέφτες για να αυξήσετε τις Ενέργειες Ευημερίας των δωματίων. Επίσης, θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τους κατάλληλους καθρέφτες για να αποβάλλετε τις ενέργειες της φτώχειας και του οικονομικού στραγγίσματος. Στο πείραμα, θα αισθανθείτε ότι η ενέργεια ευημερίας του πορτοφολιού σας μεγαλώνει όταν οι σωστοί καθρέφτες χρησιμοποιούνται στο δωμάτιο.
 • Ορισμένοι χώροι είναι γεμάτοι από τις ενέργειες επιτυχίας και αφθονίας. Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να μάθετε να απορροφάτε και να διατηρείτε συνέχεια τις τεράστιες ποσότητες αυτών των ενεργειών ευημερίας στην αύρα σας.
 • Ποιες κατευθύνσεις θα ενεργοποιήσουν τα υψηλότερα τσάκρα σας ώστε να διευκολύνετε τον διαλογισμό και τη θεραπεία, και ποιες κατευθύνσεις θα ενεργοποιήσουν τα χαμηλότερα τσάκρα σας για να επιτύχετε οικονομική αφθονία. Αυτό και μόνο αξίζει το κόστος του σεμιναρίου!
 • Τον προσανατολισμό που θα πρέπει να έχετε κατά τη διάρκεια επιχειρησιακών διαπραγματεύσεων για να βελτιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να κλείσετε τις συμφωνίες και να οδηγηθείτε στην επιτυχία!

και άλλα πολλά…..

Με το πέρας του σεμιναρίου δίνεται επίσημο πτυχίο Πιστοποίησης Παρακολούθησης Σεμιναρίου από το Institute for Inner Studies, Inc. της Μανίλα.

 

Προγραμματισμένα Σεμινάρια:

 • Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 9.30 πμ – 7.30 μμ – Αθήνα

Χώρος: Ξενοδοχείο The Golden Age Hotel of Athens, Μιχαλακοπούλου
Πληροφορίες-Συμμετοχή: Αντα Μανωλά 6977347916

Το σεμινάριο διεξάγεται κάθε 4 χρόνια.

 

Αξία – Τιμές – Εκπτωτικά Πακέτα
(Παρακαλούμε να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τους όρους συμμετοχής. Για να λάβετε με εμαιλ πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας στο σεμινάριο, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω).

Η αξία του σεμιναρίου είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Η αλλαγή που θα επιφέρει σε εσάς και στην ζωή σας είναι μοναδική. Η επένδυση που θα κάνετε είναι στ’αλήθεια εκπληκτική εάν την συγκρίνετε με τα οφέλη που θα λάβετε από αυτές τις Διδασκαλίες, ενώ με τα κάτωθι εκπτωτικά πακέτα, το κόστος γίνεται πραγματικά πολύ ελκυστικό.
(παρακαλούμε να θυμάστε ότι όλες οι αναγραφόμενες τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ)

 • Αρχική τιμή 300€ το άτομο
 • 255€ για εξόφληση μετρητοίς έως 30/6/2019
 • 270€ για εξόφληση μετρητοίς έως 1/9/2019
 • 305€ με δόσεις που θα πρέπει να εξοφληθούν σταδιακά το αργότερο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020.

Η συμμετοχή σας ως επανάληψη στο σεμινάριο έχει επίσημο κόστος 100€ και αποδίδεται ως πράξη δημιουργίας καλού κάρμα αλλά και και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης για τις ευλογίες που έχετε λάβει από τις Διδασκαλίες και τον Δάσκαλό μας.

Για να εξασφαλίσετε την εγγραφή σας με έκπτωση, θα πρέπει να προηγηθεί εγγραφή σας μέσω της φόρμας που θα βρείτε πιο κάτω ώστε να σας σταλούν πληροφορίες για να προχωρήσετε σε κατάθεση σε τράπεζα. Μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα ή και με μετρητά εφόσον έρθετε έγκαιρα στο κέντρο μας.

Εάν επιθυμείτε να εξοφλήσετε με δόσεις, προσφέρουμε την δυνατότητα εξόφλησης του συνολικού ποσού των 300€ (πλέον ΦΠΑ), δίνοντας προκαταβολή 100€ & εξοφλώντας το υπόλοιπο ποσό σε 4 μηνιαίες δόσεις των 50€.

 

https://www.pranichealinglight.gr/aitisimasterhectorramos/ 

 

Το σεμινάριο Pranic Feng Shui διδάσκει o Μάστερ Έκτωρ Ράμος, ένας από τους 8 Master Pranic Healers παγκοσμίως.

Master Hector Ramos
An International Lecturer.

A native of the Philippines, Master Hector Ramos studied with Grand Master Choa Kok Sui (the founder of modern Pranic Healing and Arhatic Yoga) for 20 years.

As one of the senior most instructors in the world, Master Hector has been instrumental in spreading Pranic Healing and the higher teachings of Master Choa Kok Sui throughout the Philippines, India, Europe, Australia, parts of Asia, and the United States.

In his classes, Hector is known for his warmth, ease, humor, mysticism and adherence to maintaining a high and pure standard of teaching.

For years, he was the Acharya (spiritual mentor) in charge of the MCKS Pranic Healing Mission in India and of the MCKS Arhatic Yoga Ashram (India) where he led classes, retreats, teacher training programs, meditations, study groups and hatha yoga sessions. Master Hector is now in charge of the Pranic Healing mission in Europe, and travels regularly to other parts of the world.

One of eight Master Pranic Healers in the world.

The title of ‘Master’ in the Pranic Healing school is given very selectively. It is a rare recognition, given only to very few. In order to attain this title, one must demonstrate a high level of skill and proficiency in healing. There are only eight Master Pranic Healers in the world, and Master Hector is one of them.

A Perpetual Student.

At a young age, Master Hector was mentored through the study of comparative religion, and took great interest in Western and Eastern mystical and philosophical literature.

He has a deep knowledge of esoteric subjects and believes, wholeheartedly, in maintaining an honest and consistent practice. Even while guiding students, he is always committed to furthering his own study, knowledge, and spiritual development.

Πληροφορίες:

Pranic Healing Light
210 20 23 213, 6977 347 916
PranicHealingLight@gmail.com
Λεωφ. Γαλατσίου 59, 11141, Άνω Πατήσια, Αθήνα
www.PranicHealingLight.gr

Ενημερωθείτε για τις μελλοντικές εκδηλώσεις του Pranic Healing Light