Σεμινάρια Εσωτερικών Διδασκαλιών

Επιτυγχάνοντας την Ένωση με την Ανώτερη Ψυχή

Αρχαίοι διαλογισμοί, μυστικοί για αιώνες, διδάσκονται στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά! Αυτές οι τεχνικές σας επιτρέπουν να επιταχύνετε την Ένωση της Ενσαρκωμένης Ψυχής (συχνά αναφέρεται και ως Προσωπικότητα ή Κατώτερος Εαυτός) με την Ανώτερη Ψυχή (Ανώτερος Εαυτός). Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό ως «Πραγμάτωση της Ψυχής». Η Ανώτερη Ψυχή είναι η Θεϊκή σπίθα που βρίσκεται μέσα μας. Είναι η απόδειξη ότι είμαστε φτιαγμένοι «καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του Θεού». Ο Grand Master Choa Kok Sui προσφέρει υψηλές και προηγμένες πνευματικές διδασκαλίες με έναν εύκολα κατανοητό τρόπο που ο καθένας μπορεί να καταλάβει και να ακολουθήσει.


Η Εσωτερική Σημασία του Πάτερ Ημών 

Ο Grand Master Choa Kok Sui αποκαλύπτει τα μυστικά του Δέντρου της Ζωής της Καμπάλα σε σχέση με την προσευχή του Πάτερ Ημών. Πτυχές άγνωστες στο ευρύ κοινό, που όμως περιέχουν το μυστικό για ταχεία πνευματική ανάπτυξη. Θα μάθετε ποια είναι η σχέση των 11 τσάκρα του Pranic Healing με το Sephiroth, θα μάθετε πώς να ενεργοποιείτε σημαντικά τα τσάκρα σας, ποιές είναι οι ενέργειες σε κάθε Sephira, πώς να μετουσιώνετε την σεξουαλική ενέργεια σε Πνευματική Ευδαιμονία καθώς επίσης κι έναν πανίσχυρο διαλογισμό για άμεσο καθαρισμό της αύρας σας και των τσάκρα σας.


Η Εσωτερική Σημασία του Ομ Μάνι Πάντμε Χουμ

Τα «μάντρα» είναι ιερές λέξεις ή ήχοι που δονούνται σε συγκεκριμένες θεϊκές συνδέσεις. Το OM και το AMΗN είναι δύο παραδείγματα των ιερών ήχων. Το OM MANI PADME HUM είναι ένα πανίσχυρο μάντρα και ταυτόχρονα μία προσευχή. Είναι λόγια διαποτισμένα με τεράστιες ποσότητες Αγάπης, Συμπόνιας και Ελέους. Ο Grand Master Choa Kok Sui αποκαλύπτει την βαθύτερη κατανόηση αυτού του πανίσχυρου μάντρα της αγάπης και συμπόνιας με τα αναρίθμητα οφέλη και τις αναρίθμητες εφαρμογές του.


Εσωτερικές Διδασκαλίες του Χριστιανισμού

Ο Ιησούς δίδαξε στους Αποστόλους εσωτερικές διδασκαλίες που αποκάλεσε «κλειδιά για το βασίλειο των ουρανών». Για πρώτη φορά ο Grand Master Choa Kok Sui μοιράζεται αυτές τις βαθιές εσωτερικές αρχές και διδασκαλίες που θα μας ενδυναμώσουν με την Αγάπη και Σοφία των Ανεκτίμητων Διδασκαλιών του Ιησού. Οι αρχές αυτές θα σας επιτρέψουν να βιώσετε την Χριστική Συνειδητότητα ενώ βρίσκεστε ακόμη στο φυσικό πεδίο.


Εσωτερικές Διδασκαλίες του Βουδισμού

Ο Grand Master Choa Kok Sui αναλύει διεξοδικά τις Τέσσερις Ευγενείς Αλήθειες και το Ευγενές Οκταπλό Μονοπάτι που διδάχτηκαν από τον Βούδα. Τα διαφορετικά επίπεδα της Αληθειας και οι διαφορετικές Σχολές του Βουδισμού, οι Τέσσερις Βασικές Αιτίες του πόνου και οι Πανίσχυρες Λύσεις, όλα συζητώνται σε βάθος σε αυτό το σεμινάριο. Διδάσκεστε πώς να καλλιεργήσετε την Βουδική Φύση σας, τους τρόπους για την πρακτική εφαρμογή αυτών των ανεκτίμητων διδασκαλιών και την χρήση των Οκτώ ιερών Μονοπατιών ώστε σιγά σιγά να εντάξετε την ζωή σας στην Θεϊκή Τάξη και άλλα πολλά.


Εσωτερικές Διδασκαλίες του Ινδουισμού

Με βάση τις απέραντες γνώσεις του γύρω από διάφορες θρησκείες και φιλοσοφίες, ο Grand Master Choa Kok Sui αποκαλύπτει την αληθινή σημασία των συμβόλων και των τελετουργικών του Ινδουισμού. Πολλά από τα σύμβολα έχουν βαθύτερα, κρυφά νοήματα που δυστυχώς έχουν ξεχαστεί μέσα στους αιώνες. Κατανοώντας τις εσωτερικές διδασκαλίες του Ινδουισμού θα εκτιμήσετε την σοφία που κρύβεται μέσα στην θρησκεία, ενώ θα μάθετε επίσης και διάφορες τεχνικές, πολύ σημαντικές για την πνευματική σας εξάσκηση.


Η Πνευματική Υπόσταση του Ανθρώπου

Ο Grand Master Choa Kok Sui ρίχνει φως στις πνευματικές διαστάσεις του πλούτου, του σεξ, του πολέμου, της αλχημείας και άλλων ενασχολήσεων, έχοντας ως βάση το Δέντρο της Ζωής και συνθέτοντας διάφορα συστήματα εσωτερισμού. Τα τσάκρα, τα sephiroth, ο τριπλός σταυρός, και άλλα παρόμοια σύμβολα είναι σαν μαργαριτάρια σοφίας που ενώνονται αρμονικά αποκαλύπτοντας μία εξαιρετικά αποτελεσματική στρατηγική για να ζήσετε μία ευλογημένη ζωή! Θα μάθετε μυστικά του εσωτερισμού για την πνευματική μας ανατομία με την μορφή του αντεστραμμένου Δέντρου της Ζωής και τους συσχετισμούς αυτού με την εσωτερική δομή της ενσαρκωμένης ανθρώπινης Ψυχής, τις πρακτικές ιδιότητες των τσάκρα και της Ανώτερης Ψυχής έτσι όπως εξηγούνται μέσα από διάφορες παραδόσεις και πολλά άλλα.


GMCKS Διοίκηση Επιχειρήσεων με Πνευματικότητα

Θα μάθετε μία επαναστατική φιλοσοφική προσέγγιση που θα σας οδηγήσει στην επιτυχημένη διαχείριση της ζωής σας και της εργασίας σας χρησιμοποιώντας νόμους του εσωτερισμού και της ενέργειας. Θα κάνετε ευκολότερη τη ζωή σας μαθαίνοντας πώς να διαχειρίζεστε το καθημερινό άγχος της δουλειάς χωρίς να αδειάζετε ενεργειακά. Θα μάθετε τεχνικές για να γεφυρώσετε το κενό μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων και άλλα πολλά.


GMCKS Arhatic Yoga®

H Arhatic Yoga είναι σύνθεση διαφόρων τεχνικών yoga και συμπεριλαμβάνει ισχυρούς διαλογισμούς και ασκήσεις -σωματικές και αναπνοής- που ενεργοποιούν το σώμα. Αποτελεί ένα σύστημα που επιταχύνει γρήγορα και ακίνδυνα την πνευματική ανάπτυξη του ασκούμενου. Η λέξη Arhatic προέρχεται από τη λέξη Arhat (Άρχατ), που σημαίνει «ιδιαίτερα εξελιγμένο όν». Ένας Arhat, μέσω της επιμελούς εξάσκησης των παραπάνω τεχνικών και του χτισίματος του χαρακτήρα, έχει υπερνικήσει τις μη αγνές επιθυμίες του, έχει πολύ ανεπτυγμένη διαίσθηση, προηγμένες νοητικές δυνάμεις, ιδιαίτερα καθαρά συναισθήματα και μια ισχυρή επιθυμία να συμβάλει προσωπικά στην εξύψωση της ανθρωπότητας.


GMCKS Arhatic Υψηλή Ενόραση

Η Ενόραση είναι η ικανότητα να «βλέπετε» πέρα από τον φυσικό κόσμο. Το σεμινάριο αυτό προσφέρεται σε όσους ενδιαφέρονται για την Ενόραση και σας διδάσκει τεχνικές που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την ικανότητα της Ενόρασης. Ο σκοπός της ενόρασης είναι να βλέπετε πέρα από την ύλη, ώστε να βοηθηθείτε στην θεραπευτική σας εργασία, να μπορείτε να διακρίνετε την αλήθεια αντί να την εκμαιεύετε μέσα από την λογική. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου και εφόσον τα ενεργειακά σας κανάλια είναι καθαρά και οι προθέσεις σας αγνές, θα μπορέσετε να «δείτε» αύρες, τσάκρα και διάφορες ενέργειες του χώρου και των ατόμων γύρω σας.


GMCKS Arhatic Σεξουαλική Αλχημεία

Θα μάθετε την ουσιαστική σημασία της πνευματικής σεξουαλικότητας και τις τεχνικές για να βιώσετε την ευδαιμονία της θεϊκής ένωσης ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά και της ατομικής σεξουαλικότητας.

Ο Grand Master Choa Kok Sui φέρνει την παραδοσιακή Tantra Yoga σε ένα νέο επίπεδο χρησιμοποιώντας απλές no-touch τεχνικές.