Επιτυγχάνοντας την Ένωση με την Ανώτερη Ψυχή – Achieving Oneness with the Higher Soul

Επιτυγχάνοντας την Ένωση με την Ανώτερη Ψυχή – Achieving Oneness with the Higher Soul

Ενότητα: Σεμινάρια Εσωτερικών Διδασκαλιών
Προαπαιτούμενο: 15+ ετών

Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου 2019, 9.30 πμ – 6.30 μμ – Αθήνα

Κόστος σεμιναρίου: Αξία – Τιμές – Εκπτωτικά Πακέτα

Ο σκοπός της γιόγκα είναι να συνειδητοποιήσετε ότι εσείς, η Ενσαρκωμένη Ψυχή, είστε ένα με την Ανώτερη Ψυχή σας. Ο σκοπός της γιόγκα είναι η ένωση με την Ανώτερη Ψυχή σας και η ένωση με όλες τις Ψυχές.

— Grand Master Choa Kok Sui

Αρχαίοι διαλογισμοί που κρατούνταν μυστικοί για αιώνες, αποκαλύπτονται και διδάσκονται στο ευρύ κοινό! Οι τεχνικές αυτές σας επιτρέπουν να επιταχύνετε την Ένωση της Ενσαρκωμένης Ψυχής σας (που συχνά περιγράφεται ως η προσωπικότητα ή ο κατώτερος εαυτός), με την Ανώτερη Ψυχή σας (Ανώτερος Εαυτός). Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό ως «Πραγμάτωση της Ψυχής», «Διαφωτισμός» ή «Αυτοπραγμάτωση».

Η Ανώτερη Ψυχή είναι ένας θεικός σπόρος μέσα σε όλους εμάς. Μέσα από την Ανώτερη Ψυχή είμαστε κατ’εικόνα του Θεού. Γινόμενοι ένα με την Ανώτερη Ψυχή μας, γινόμαστε ένα με τον “Εαυτό” που βρίσκεται μέσα σε όλους μας με την μορφή του Χριστού, του Βούδα, του Σίβα, του Κρίσνα.

 • Μάθετε τα Εσωτερικά Μυστικά του Μπλε Μαργαριταριού (Blue Pearl) και του 12ου Τσάκρα
 • Ανακαλύψτε τα μυστικά των 3 Ασημένιων σας Χορδών, του Κηρυκείου και πώς όλα αυτά σχετίζονται με το ασφαλές ξύπνημα της Κουνταλίνι.
 • Μάθετε να βιώνετε την γαλήνη, την ηρεμία και την πνευματική διαύγεια ακόμη κι αν βρίσκεστε σε ένα κουραστικό και χαώδες περιβάλλον
 • Μάθετε πώς να απελευθερώσετε παλιά συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και να δημιουργήσετε θετικές αλλαγές σε όλες τις σχέσεις σας
 • Χρησιμοποιήστε λέξεις με δύναμη (μάντρας) για να επιτευχθεί γρήγορα η Εσωτερική Ακινησία
 • Βιώστε την εμπειρία της Επιστροφής στο Σπίτι και της Ένωσης με το Όλον
 • Απολαύστε τη μοναδική κατάσταση της Απόλυτης Γαλήνης και Επέκτασης της Συνείδησης και της Επίγνωσης μέσα σε λίγα λεπτά διαλογισμού.
 • Ανακαλύψτε τη Φύση της Ψυχής σας και το ταξίδι της μέσω των άπειρων ενσαρκώσεων.
 • Μάθετε πώς η Ψυχή σας επιλέγει τους γονείς σας και τον τόπο γέννησης
 • Μάθετε την ακριβή θέση του 12ου Τσάκρα και την λειτουργία του
 • Βιώστε το Εσωτερικό Φως και την Έντονη Ευδαιμονία του «Μπλε Μαργαριταριού» ή του «Σπόρου της Συνείδησης» που βρίσκεται μέσα σας.
 • Μάθετε την ύπαρξη των ενεργειακών σπόρων στο ενεργειακό σας πεδίο και πώς αυτά επηρεάζουν την πνευματική, ψυχική, συναισθηματική και σωματική ζωή σας. Αυτά τα “ενεργειακά DNA” περιλαμβάνουν τα “σχέδια” για το σχηματισμό του λεπτοφυούς και φυσικού σας σώματος.
 • Αυξήστε τον βαθμό της επικοινωνίας μεταξύ της Ενσαρκωμένης και της Ανώτερης Ψυχής.
 • Βιώστε την Ψυχή σας στην καθημερινή ζωή.

Και άλλα πολλά…

Με το πέρας του σεμιναρίου δίνεται επίσημο πτυχίο Πιστοποίησης Παρακολούθησης Σεμιναρίου από το Institute for Inner Studies, Inc. της Μανίλα.


Προγραμματισμένα Σεμινάρια:

 • Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου 2019, 9.30 πμ – 6.30 μμ – Αθήνα

Πληροφορίες-Συμμετοχή: Pranic Healing Light 6977 347 916

 

Το σεμινάριο διεξάγεται κάθε 1-2 χρόνια. Εάν οι αναγραφόμενες ημερομηνίες δεν σας είναι βολικές επισκεφθείτε και πάλι την σελίδα σε μερικούς μήνες για να μάθετε τις επόμενες ή επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε εδώ.

https://www.pranichealinglight.gr/mcks-seminar-application/ 

 

Αξία – Τιμές – Εκπτωτικά Πακέτα

(Παρακαλούμε να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τους όρους συμμετοχής. Για να λάβετε με email πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας στο σεμινάριο, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα που υπάρχει πιο πάνω).

Η αξία του σεμιναρίου είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Η αλλαγή που θα επιφέρει σε εσάς και στην ζωή σας είναι μοναδική. Η τιμή που θα προσφέρετε είναι στ’αλήθεια ελάχιστη εάν την συγκρίνετε με τα οφέλη που θα λάβετε από αυτές τις Διδασκαλίες, ενώ με τα κάτωθι εκπτωτικά πακέτα, το κόστος γίνεται πραγματικά πολύ ελκυστικό. Η ‘Ενωση με την Ψυχή σας θα φωτίσει την ζωή σας, και θα ευθυγραμμίσει τα θέλω σας με το κοσμικό σχέδιο.

(παρακαλούμε να θυμάστε ότι όλες οι αναγραφόμενες τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ)

 • 210€ το άτομο για εφήβους έως 24 ετών και για όσους έρθουν από άλλες πόλεις, εφόσον καταβληθεί προκαταβολή 80€ έως και 2 εβδομάδες πριν το σεμινάριο
 • 240€ το άτομο για ενήλικες άνω των 24 ετών εφόσον καταβληθεί προκαταβολή 80€ έως και 2 εβδομάδες πριν το σεμινάριο
 • 250€ το άτομο, χωρίς προκαταβολή για γκρουπ 3+ ατόμων, για φοιτητές & ανέργους, για όσους έρθουν με τον/την σύντροφό τους

Εκτός από τις παραπάνω τιμές, θα πρέπει να υπολογίσετε επιπλέον (προαιρετικά)

 • το βιβλίο Achieving Oneness with the Higher Soul του MCKS στα Αγγλικά, αξίας 40€ (που περιέχει όλη την θεωρία και τις διαλογιστικές τεχνικές που μπορεί να εφαρμόσει ο μαθητής μετά το σεμινάριο),
 • το cd Meditation on the Soul του MCKS επίσης στα Αγγλικά, αξίας 20€ και
 • το cd Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές του MCKS είτε στα Αγγλικά είτε στα Ελληνικά αξίας 20€

γενικό σύνολο 80€.

Για να εξασφαλίσετε την εγγραφή σας με έκπτωση, θα πρέπει να προηγηθεί εγγραφή σας μέσω της φόρμας που υπάρχει πιο πάνω ώστε να σας σταλούν πληροφορίες για να προχωρήσετε σε κατάθεση σε τράπεζα. Μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα ή και με μετρητά εφόσον έρθετε έγκαιρα στο κέντρο μας.

**Σημείωση: Εάν προχωρήσετε σε κράτηση θέσης με δικαίωμα έκπτωσης και τελικά δεν έρθετε στο σεμινάριο, η προκαταβολή των 80€ δεν θα επιστρέφεται.

Εάν επιθυμείτε να εξοφλήσετε με δόσεις, προσφέρουμε την δυνατότητα εξόφλησης με 5 μηνιαίες δόσεις των 60€ για την συμμετοχή στο σεμινάριο και 2 επιπλέον δόση των 40€, για το βιβλίο και τα cd.

Εάν προβληματίζεστε για το κόστος καλέστε μας να το συζητήσουμε.

Η συμμετοχή σας ως επανάληψη στο σεμινάριο έχει επίσημο κόστος 100 ευρώ, εάν όμως δεν είναι διαθέσιμο στο budget σας, μπορείτε να συμμετάσχετε προσφέροντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης για τις Διδασκαλίες και τον Δάσκαλό σας, αλλά και ως συμμετοχή στα έξοδα του χώρου που σας φιλοξενεί.

Το σεμινάριο Επιτυγχάνοντας την Ένωση με την Ανώτερη Ψυχή διδάσκει ο Maurizio Parmeggiani, Senior Pranic Healer, απευθείας μαθητής του Master Choa Kok Sui.

 

Πληροφορίες:

Pranic Healing Light
210 20 23 213, 6977 347 916
PranicHealingLight@gmail.com
Λεωφ. Γαλατσίου 59, 11141, Ανω Πατήσια, Αθήνα
www.PranicHealingLight.gr