Αρχάτικ Γιόγκα – Arhatic Yoga®

Αρχάτικ Γιόγκα – Arhatic Yoga®

Ενότητα: Σεμινάρια Εσωτερικών Διδασκαλιών
Κόστος σεμιναρίου: 450 ευρώ

Προαπαιτούμενα: Pranic Healing Βασικού Επιπέδου, Pranic Healing Προχωρημένου Επιπέδου και
Επιτυγχάνοντας την Ενωση με την Ανώτερη Ψυχή ή Pranic Ψυχοθεραπεία

“Υπάρχουν πολλά πνευματικά συστήματα ή διαφορετικές γιόγκα που έχουν ως στόχο την ενεργοποίηση των τσάκρα και την αφύπνιση της ενέργειας Κουνταλίνι. Η Arhatic Yoga είναι ένα από τα συστήματα που ενεργοποιεί τα τσάκρα και ξυπνά την Κουνταλίνι συστηματικά, με ασφάλεια και γρήγορα”.

– Grand Master Choa Kok Sui

Η λέξη “Arhatic” (Αρχάτικ) προέρχεται από την λέξη Arhat – Άρχατ, που αναφέρεται σε ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο Ον. Αυτό το προηγμένο σύστημα γιόγκα δόθηκε με πνευματικές διδασκαλίες στον Master Choa Kok Sui από τον Sat Guru του, Mahaguruji Mei Ling (γνωστό και ως Guru Rinpoche ή Lord Padmasambhava). Έχει προέλευση από την Κίνα, την Ινδία και το Θιβέτ. Εκτός του ότι είναι μια προηγμένη τεχνική που ασκείται από μεγάλους Πνευματικούς Μύστες, συνθέτει επίσης και ενσωματώνει επτά σημαντικές Γιόγκα: Raja yoga, Karma yoga, Laya/Kundalini yoga, Gnana yoga, Bhakti yoga, Mantra yoga και απλοποιημένη Hatha yoga.

Στην αρχάτικ Γιόγκα θα ξεκινήσετε με τον καθαρισμό του φυσικού, αιθερικού, αστρικού, και νοητικού σας σώματος. Στη συνέχεια θα ενεργοποιήσετε σημαντικά τα τσάκρα σας ακολουθώντας μια μυστική ακολουθία ώστε να ξυπνήσετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα και στη συνέχεια να κυκλοφορήσετε σε όλο το σώμα την ενέργεια Kundalini. Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται από πολύ προχωρημένους και εξελιγμένους γιόγκι. Είναι το θεμέλιο για να χτίσετε το τόσο σημαντικό “Χρυσό Σώμα”!

  • Θα μάθετε μία εκπληκτική τεχνική για την Κυκλοφορία της Ενέργειας: Αυτός ο ειδικός διαλογισμός κινεί την ενέργεια της Ψυχής μέσα από μια σειρά από κανάλια ενέργειας που ονομάζονται «μικροκοσμική τροχιά». Η κίνηση της Ενέργειας της Ψυχής βοηθά να αποβάλλετε από μέσα σας «αρχαίους σπόρους», συσσωρευμένα συναισθήματα και παγιωμένα αρνητικά πρότυπα σκέψης.
  • Ως Πνευματικός Δάσκαλος, ο Master Choa Kok Sui μεταφέρει ένα πολύ μεγάλο ρεύμα της θεϊκής δύναμης που γρήγορα και με ασφάλεια αφυπνίζει και ρυθμίζει την ενέργεια Κουνταλίνι του μαθητή.
  • Ανοίξτε την μικροκοσμική τροχιά σε λιγότερο από 45 λεπτά. Με μια προηγμένη τεχνική που ποτέ έως τώρα δεν είχε διδαχτεί στο ευρύ κοινό, μπορείτε να ανοίξετε αυτά τα μονοπάτια με ασφάλεια και να επιτρέψετε στην Kundalini να ρέει ανεμπόδιστα, θρέφοντας και να ενεργοποιώντας τα τσάκρα.
  • Διαλύστε εύκολα τα αρρωστημένα αρνητικά συναισθήματα και επιτρέψτε στην Ψυχή να ελέγξει το αστρικό και νοητικό σας σώμα.
  • Αυξήστε το χάρισμα σας, τις θεραπευτικές σας δυνάμεις, την σεξουαλική σας ενέργεια και άλλες ιδιότητες, καθώς αυξάνονται τα τσάκρα σας και η αύρα σας σε μέγεθος και ισχύ.
  • Μάθετε πώς να αναγνωρίζετε τα συμπτώματα από τα διαφορετικά σύνδρομα Κουνταλίνι και τι να κάνετε για να τα θεραπεύσετε. Πολλοί πνευματικοί αναζητητές αντιμετωπίζουν προβλήματα που συχνά σχετίζονται με την ανεξέλεγκτη ενεργοποίηση / αφύπνιση της Κουνταλίνι. Μερικά από τα συμπτώματα ενός συνδρόμου Κουνταλίνι είναι η υπερθέρμανση, ο συνεχής πυρετός, η αϋπνία, οι παραισθήσεις, οι εμμονές, ανεξέλεγκτη σεξουαλική ορμή, αδιαφορία, προβλήματα σχέσεων και άλλα. Επιπλέον, οι μαθητές μπορεί αρχικά να αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια όπως σωματικές και ψυχολογικές ασθένειες, προβλήματα σχέσεων ή οικονομικές καταστροφές. Αυτό προκαλείται από την επιτάχυνση του αρνητικού κάρμα και τις αρνητικές τάσεις μας που βρίσκονται κρυμμένες στο ενεργειακό μας σώμα. Τα προβλήματα αυτά θα μπορούσαν να εξαλειφθούν ή να μειωθούν σημαντικά αν το Νοητικό, Αστρικό και Αιθερικό μας σώμα προετοιμαστεί με τις κατάλληλες τεχνικές καθαρισμού που διδάσκονται από τον Master Choa Kok Sui σε αυτό το σεμινάριο.

και άλλα πολλά…

Με το πέρας του σεμιναρίου δίνεται επίσημο πτυχίο Πιστοποίησης Παρακολούθησης Σεμιναρίου από το Institute for Inner Studies, Inc. της Μανίλα.


Εάν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο σεμινάριο, παρακαλούμε συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα:

https://www.pranichealinglight.gr/aitisimasterhectorramos/