Οι Εσωτερικές Διδασκαλίες του Χριστιανισμού Αποκαλύπτονται – Inner Teachings of Christianity Revealed –

Οι Εσωτερικές Διδασκαλίες του Χριστιανισμού Αποκαλύπτονται – Inner Teachings of Christianity Revealed –

Ενότητα: Σεμινάρια Εσωτερικών Διδασκαλιών
Κόστος σεμιναρίου: 300 ευρώ

Προαπαιτούμενο: Basic Pranic Healing®

Ανακαλύψτε την αληθινή κρυμμένη σημασία των παραβολών του Ιησού!  

Ο Νόμος του Κάρμα είναι η βάση της εντολής που δόθηκε από τον Χριστό “Αγαπάτε τον εχθρό σας”. Γιατί εάν επιστρέψετε μίσος στο μίσος, θυμό στον θυμό, μνησικακία στην μνησικακία, κακόβουλα χτυπήματα στα κακόβουλα χτυπήματα, απλώς θα χειροτερέψετε τα πράγματα. Αλλά, εάν στο μίσος επιστρέψετε καλοσύνη και αγάπη τότε αναπόφευκτα θα καταλήξετε σε αρμονία και ειρήνη.

— Grand Master Choa Kok Sui

Ο Ιησούς δίδαξε το κοινό με παραβολές και τους Αποστόλους με τις εσωτερικές Διδασκαλίες που ήταν «κλειδιά για το βασίλειο των Ουρανών».

Για πρώτη φορά, ο Grand Master Choa Kok Sui μοιράζεται αυτές τις εις βάθος αρχές και τεχνικές προκειμένου να μας ενισχύσει με την Αγάπη και την Σοφία των Ανεκτίμητων Διδασκαλιών του Ιησού. Αυτές οι πρακτικές αρχές και τεχνικές σας επιτρέπουν να βιώσετε την «Χριστική Συνείδηση» ενώ βρίσκεστε ακόμη στο φυσικό επίπεδο!

Ορμώμενος από την απέραντη γνώση του σε διάφορες κουλτούρες και θρησκείες και με το ιστορικό του ως Master Pranic Healer, ο Grand Master Choa Kok Sui αποκαλύπτει για πρώτη φορά την αληθινή σημασία πίσω από τα πάμπολλα σύμβολα και τις τελετές του Χριστιανισμού. Με την απόκτηση αυτών των γνώσεων, θα νιώσετε μια βαθιά εκτίμηση για τον Χριστιανισμό και την πνευματικότητα ενώ θα βιώσετε μία ουσιαστικότερη σύνδεση με το Θείο.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε γιατί «Ο Παράδεισος είναι μέσα σας»! Θα μάθετε την αληθινή σημασία πολλών συμβόλων και τελετών του Χριστιανισμού. Θα ανακαλύψετε την δική σας σύνδεση με την θρησκεία σας και θα την ενισχύσετε μέσα από την βαθιά κατανόηση των παραβολών του χριστιανισμού.

Στην διάρκεια αυτού του συναρπαστικού σεμιναρίου θα αποκτήσετε γνώση σε διάφορες Τεχνικές και Εσωτερικές Πρακτικές, όπως:

  • Μυστικές Τελετές Εξαγνισμού
  • Ποιες είναι οι Εσωτερικές Διδασκαλίες πίσω από το Βάπτισμα με Φωτιά, Νερό, Αέρα και το Άγιο Πνεύμα
  • Ποια η σημασία της Τριαδικότητας και οι 3 Παγκόσμιες Διαστάσεις του Θεού που εμφανίζονται σε όλες τις μεγάλες θρησκείες
  • Ποια η εσωτερική σημασία του πλυσίματος των ποδιών των Αποστόλων από τον Ιησού
  • Ποια είναι η φόρμουλα της Ένωσης με τον Ανώτερο Εαυτό σας όπως αποκαλύπτεται στο εδάφιο της Βίβλου που αναφέρει την καμήλα που θα περάσει από το μάτι της βελόνας
  • Ποια η σχέση μεταξύ της Πνευματικής Ανατομίας και του Αντεστραμμένου Δέντρου των Δώδεκα φρούτων της Ζωής που αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη
  • Ποια η σημασία της Μεταμόρφωσης και η σύνδεσή της με το εδάφιο της Βίβλου “Επιτρέψτε στα μάτια σας να γίνουν ένα και το σώμα σας θα γεμίσει με Φως”
  • Ποια είναι η αληθινή σημασία της Πεντηκοστής

Και πολλά άλλα!

Με το πέρας του σεμιναρίου δίνεται επίσημο πτυχίο Πιστοποίησης Παρακολούθησης Σεμιναρίου από το Institute for Inner Studies, Inc. της Μανίλα.

 

[contact-form-7 id=”1441″ title=”Contact form AllNext”]