Οι Εσωτερικές Διδασκαλίες του Ινδουισμού Αποκαλύπτονται – Inner Teachings of Hinduism Revealed

Οι Εσωτερικές Διδασκαλίες του Ινδουισμού Αποκαλύπτονται –  Inner Teachings of Hinduism Revealed

Ενότητα: Σεμινάρια Εσωτερικών Διδασκαλιών
Κόστος σεμιναρίου: 300 ευρώ

Προαπαιτούμενο: Basic Pranic Healing®

«Γνωρίζοντας και κατανοώντας τις Εσωτερικές Διδασκαλίες του Ινδουισμού, δεν θα εκτιμήσετε μόνο τη σοφία που βρίσκεται πίσω από την θρησκεία. Θα μάθετε, επίσης, διάφορες τεχνικές που αποτελούν σημαντικό μέρος πνευματικών πρακτικών.”

– Grand Master Choa Kok Sui

Ανακαλύψτε τα μυστήρια πίσω από τη φύση των διαφόρων ινδικών θεοτήτων και πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στις ενέργειές τους για αυτομετασχηματισμό και αυτοθεραπεία.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Ινδουισμός είναι μια πολυθεϊστική θρησκεία, στην βαθύτερη ουσία του ο Ινδουισμός μοιράζεται πολλές από τις βασικές πεποιθήσεις των μεγάλων θρησκειών του κόσμου, όπως ο Χριστιανισμός, ο Βουδισμός και ο Ισλαμισμός.

Σε αυτό το σεμινάριο θα διδαχτείτε μια ρεαλιστική προσέγγιση για την κατανόηση του Ενός Συμπαντικού Άμορφου Θεού, μέσα από μία θρησκεία που υπάρχει για περισσότερα από 8.000 χρόνια. Αντλώντας κομμάτια από τον πλούτο της γνώσης του στις διαφορετικές θρησκείες και πολιτισμών, και μέσα από άμεση μετάδοση από το Δάσκαλό του, ο Grand Master Choa Kok Sui αφήνει στην άκρη τις δεισιδαίμονες πεποιθήσεις για να αποκαλύψει τα εσωτερικά νοήματα και την εσωτερική σημασία των διάφορων θεοτήτων, συμβόλων και τελετουργικών που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής της ισχυρής θρησκείας.

  • Γιατί ο Ganesh έχει κεφάλι ελέφαντα; Πώς συνδέεται με την ενέργεια Κουνταλίνι; Γιατί έχει μόνο έναν χαυλιόδοντα;
  • Γιατί ο Σίβα και ο Κρίσνα εμφανίζονται με “μπλε δέρμα”; Πώς αυτό επιταχύνει την Πνευματική μας Ανάπτυξη μας και τα παιδιά Indigo;
  • Ήταν ο Hanuman πραγματικά ένας πίθηκος, και γιατί είναι τόσο ισχυρός; Μάθετε και αξιοποιήστε την Μυστική Δύναμη του Hanuman!
  • Μάθετε και εξασκείστε τα μυστικά των βασικών Ινδουιστικών Μάντρα, όπως:
    • Om Namah Shivaya – πρόσβαση στην όψη της Ψυχής που αφορά στην Δύναμη
    • Gayatri Mantra – για την Θεία Καθοδήγηση, Προστασία & να για αφυπνίσει το Buddhi (την υψηλότερη διανοητική ικανότητα, το όργανο της γνώσης, της διάκρισης και της απόφασης)
    • Lakshmi Mantra – Εκδήλωση της Αφθονίας & της ευημερίας

και άλλα πολλά…

Με το πέρας του σεμιναρίου δίνεται επίσημο πτυχίο Πιστοποίησης Παρακολούθησης Σεμιναρίου από το Institute for Inner Studies, Inc. της Μανίλα.

 

[contact-form-7 id=”1441″ title=”Contact form AllNext”]