Η Εσωτερική Σημασία του Πάτερ Ημών – Lord’s Prayer

Η Εσωτερική Σημασία του Πάτερ Ημών – Lord’s Prayer

Ενότητα: Σεμινάρια Θεραπευτικής τεχνικής
Κόστος σεμιναρίου: 300 ευρώ

 

Δείτε εδώ πληροφορίες για το επόμενο προγραμματισμένο μας σεμινάριο.
Προαπαιτούμενο: Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, άνω των 16 ετών. 

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ
Μάθετε τα μυστικά και την πραγματική δύναμη της Προσευχής του Κυρίου και αφυπνίστε την δύναμή σας

Διαλογιστείτε με την Προσευχή του Πάτερ Ημών και βιώστε την Θεϊκή Ενέργεια και την θεραπευτική Δύναμη της Προσευχής να ρέει στο σώμα σας επιφέροντας γαλήνη και θεραπεία.

Η Προσευχή του Κυρίου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσευχές του κόσμου. Προσφέρει δικαιωματικά πίσω στο Θεό ό,τι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος Του. Ο διαλογισμός στην Προσευχή του Κυρίου είναι τεχνική για την πνευματική ανάπτυξη.

Ο Master Choa Kok Sui μας καθοδηγεί στον Διαλογισμό στο Πάτερ Ημών, έναν παγκόσμιο πνευματικό διαλογισμό, συσχετίζοντας τις φράσεις της προσευχής του Κυρίου με τα έντεκα κύρια ενεργειακά κέντρα μας. Αυτός ο διαλογισμός μας προσφέρει πρόσβαση στις πύλες των εσωτερικών πεδίων ενώ ταυτόχρονα η Θεϊκή ενέργεια που παράγεται μετουσιώνει την ενέργειά μας σε πιο εκλεπτυσμένη και πιο λεπτοφυή ενέργεια. Υπάρχουν δύο εκδοχές του διαλογισμού, ο Παγκόσμιος Διαλογισμός και ο Διαλογισμός της Καμπάλα. Διαλογιζόμενοι την έννοια της κάθε φράσης μπορούμε να βιώσουμε το Πνεύμα πίσω από την Μορφή.

Κατά την διάρκεια αυτού του συναρπαστικού ημερήσιου σεμιναρίου, θα γεμίσετε Φως και θα δυναμώσετε εσωτερικά από τη διδασκαλία και την εσωτερική πρακτική που περιλαμβάνουν:

  • Τον Διαλογισμό στην Προσευχή του Κυρίου, ένα σύστημα για την Πνευματική Ανάπτυξη που χρησιμοποιεί τα ενεργειακά κέντρα του σώματος. Μέσα από την πρακτική και την εμπειρία αυτού του διαλογισμού, τα τσάκρα ή τα ενεργειακά μας κέντρα καθαρίζονται, ενεργοποιούνται και δραστηριοποιούνται
  • Την χρήση του Δέντρου της Ζωής για την εύκολη και αποτελεσματική μετουσίωση της σεξουαλικής ενέργειας σε Πνευματική Ευδαιμονία
  • Την βαθύτερη σημασία των τσάκρα τα οποία έχουν σωματικές, ψυχολογικές και πνευματικές λειτουργίες, μαζί με τη ρύθμιση των χαμηλότερων συναισθημάτων και την ρύθμιση της ενέργειας Κουνταλίνι
  • Την γνώση και κατανόηση των λειτουργιών και των χρήσεων των έντεκα τσάκρα που διδάσκονται στο Pranic Healing, για γρήγορη Πνευματική Αφύπνιση
  • Τεχνικές εσωτερικού καθαρισμού που οδηγούν σε Πνευματική Ευδαιμονία ή Ananda και βοηθούν στην Αφύπνιση της Ψυχής

Η ψυχή είναι ένα ον Θεικής ευφυίας, Θεικής Αγάπης, Θεικής Δύναμης. Για να νιώσετε αυτές τις ιδιότητες, πρέπει να κατανοήσετε το Πάτερ Ημών, καθώς στον Εσωτερισμό το Πάτερ Ημών είναι μια Προσφορά της Ολότητάς μας στο Θείο.

Με το πέρας του σεμιναρίου δίνεται επίσημο πτυχίο Πιστοποίησης Παρακολούθησης Σεμιναρίου από το Institute for Inner Studies, Inc. της Μανίλα.

* Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο ή στον διαλογισμό πρέπει να είστε άνω των 16 ετών.

 

[contact-form-7 id=”1441″ title=”Contact form AllNext”]