Η Πνευματική Υπόσταση του Ανθρώπου – The Spiritual Essense of Man

Η Πνευματική Υπόσταση του Ανθρώπου – The Spiritual Essense of Man

Ενότητα: Σεμινάρια Εσωτερικών Διδασκαλιών
Κόστος σεμιναρίου: 300 ευρώ

Προαπαιτούμενο: Basic Pranic Healing®

Ανακαλύψτε την Βουδική σας Φύση & το Πνευματικό σας Έμβρυο και Νιώστε την Θεϊκή Ουσία μέσα σας

“Τι είναι το αντεστραμμένο δέντρο της ζωής; Είναι Εσείς, όχι Εσείς το σώμα, αλλά Εσείς η Ψυχή. Το δέντρο έχει τις ρίζες προς τα πάνω στο άγνωστο. Τι είναι αυτό το άγνωστο; Το άγνωστο είναι η υψηλότερη Ψυχή, το Atma που καταλήγει στο Paramatma.”

— Grand Master Choa Kok Sui

Ο Grand Master Choa Kok Sui ρίχνει φως στις πνευματικές διαστάσεις του πλούτου, του σεξ, του πολέμου, της αλχημείας και άλλων ενασχολήσεων, έχοντας ως βάση το Δέντρο της Ζωής και συνθέτοντας διάφορα συστήματα εσωτερισμού. Τα τσάκρα, τα sephiroth, ο τριπλός σταυρός, και άλλα παρόμοια σύμβολα είναι σαν μαργαριτάρια σοφίας που ενώνονται αρμονικά αποκαλύπτοντας μία εξαιρετικά αποτελεσματική στρατηγική για να ζήσετε μία ευλογημένη ζωή!

Σε αυτό το μοναδικό και εξαιρετικά ισχυρό πνευματικό σεμινάριο θα βιώσετε την Θεική Ουσία στα Τσάκρα σας και στα Ενεργειακά σας Σώματα.

Θα σας δοθεί βαθύτερη γνώση και πρακτικές που μέχρι πριν λίγα χρόνια διδάσκονταν μόνο σε αφοσιωμένους ασκούμενους του Εσωτερισμού της Αιγύπτου και της Ινδίας!

Σε αυτό το ημερήσιο σεμινάριο θα μάθετε μυστικά του εσωτερισμού για την πνευματική μας ανατομία με την μορφή του αντεστραμμένου Δέντρου της Ζωής και τους συσχετισμούς αυτού με την εσωτερική δομή της ενσαρκωμένης ανθρώπινης Ψυχής, τις πρακτικές ιδιότητες των τσάκρα και της Ανώτερης Ψυχής έτσι όπως εξηγούνται μέσα από διάφορες παραδόσεις και πολλά άλλα:

  • Διδασκαλίες του Κρίσνα για το Ανεστραμμένο Δέντρο της Ζωής και το Δέντρο της Αιωνιότητας των Upanishad.
  • Συνδέσεις και αντιστοιχίες της Πνευματιστικής Ανατομίας (των τσάκρα και της αύρας) στις παραδόσεις του Ταοϊσμού, του Χριστιανισμού, της Καμπάλα, των Σανσκριτικών, του Βελονισμού και των Μυστικιστικών Αιγυπτιακών Σχολών που ποτέ έως τώρα δεν αποκαλύφθηκαν στο ευρύ κοινό.
  • Τα μυστικά του “Τριπλού Σταυρού” και πώς μπορεί να ενεργοποιήσει τα τσάκρα σας και το λεπτοφυές σας σώμα.
  • Την χρήση του Τσάκρα της Κορώνας σας (Keter Sephira) για πνευματικές θεραπείες
  • Άμεση αντιστοίχηση της Προσευχής του Κυρίου στην Καμπάλα και στο Αιγυπτιακό Δέντρο της Ζωής.
  • Τον Διαλογισμό “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ” και πώς να τον εξασκήσετε συγκεντρωμένοι στην επίφυση σας!

Με το πέρας του σεμιναρίου δίνεται επίσημο πτυχίο Πιστοποίησης Παρακολούθησης Σεμιναρίου από το Institute for Inner Studies, Inc. της Μανίλα.

* Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.

 

[contact-form-7 id=”1441″ title=”Contact form AllNext”]