Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές

 Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές (Meditation on Twin Hearts) είναι μία προηγμένη τεχνική καθοδηγούμενου διαλογισμού που σκοπό έχει την επίτευξη της κοσμικής συνείδησης ή την διαφώτιση. Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές βοηθά τον ασκούμενο να βιώσει βαθιά  εσωτερική ηρεμία, γαλήνη και ευδαιμονία, να εξαλείψει την πίεση, το άγχος και το στρες, να βελτιώσει την υγεία του, να αυξήσει την δημιουργικότητα, να ενισχύσει την διορατικότητα και την ευφυΐα του.

Με τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές γινόμαστε κανάλια της Θείας Ευλογίας για ολόκληρο τον πλανήτη, ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ασκώντας τακτικά τον Διαλογισμό μπορούμε να φέρουμε τις δονήσεις μας σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας. Ο Διαλογισμός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φέρει αρμονία ή να ευλογήσει ένα συγκεκριμένο άτομο, μία οικογένεια, μία σχέση, έναν οργανισμό, μία τοποθεσία, μία πόλη ή μία χώρα. Ο Master Choa Kok Sui συνήθιζε να λέει πώς είναι ένας από τους πιο ισχυρούς διαλογισμούς για πνευματική ανάπτυξη, ένα πραγματικά θείο δώρο.

Είναι επίσης ένας τρόπος να παράξει κάποιος καλό κάρμα. Γιατί? Γιατί ο ασκούμενος ευλογεί την Γη με ειρήνη, χαρά, στοργική καλοσύνη και καλή θέληση και για αυτό ονομάζεται και Διαλογισμός για την Ειρήνη. Η ευλογία του Πλανήτη είναι μία μορφή προσφοράς, και άρα ένας τρόπος παραγωγής καλού κάρμα.

Που αναφέρεται ο όρος “Δίδυμες Καρδιές”;

Ο όρος “Δίδυμες Καρδιές” αναφέρεται στο τσάκρα της καρδιάς που είναι το κέντρο της συναισθηματικής αγάπης και στο τσάκρα της κορώνας που είναι το κέντρο της θεϊκής αγάπης. Όταν κάποιος κάνει τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές, εισέρχεται σε αυτόν θεϊκή ενέργεια η οποία τον γεμίζει με θεϊκό φως, αγάπη και δύναμη. Το άτομο που κάνει τον διαλογισμό γίνεται ένα κανάλι αυτής της θεϊκής ενέργειας η οποία περνάει μέσα στο σώμα μέσω της πνευματικής του χορδής και των ενεργειακών του κέντρων και φτάνει μέχρι την αύρα. Όταν η ενέργεια αυτή ξαναβγαίνει από το σώμα, μαζί της βγαίνει έξω από την αύρα και το σύννεφο των αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων του ατόμου και άρα καθαρίζεται η αύρα.

Μπορεί να γίνει και από ομάδα ή είναι μόνο ατομικός;

Η διεξαγωγή του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές από μία ομάδα ατόμων μπορεί να έχει πολύ ισχυρά αποτελέσματα. Ευλογώντας τη γη με στοργή και αγάπη, με ειρήνη και καλή θέληση τα άτομα της ομάδας προσφέρουν παγκόσμια υπηρεσία. Η αποτελεσματικότητα των ευλογιών μίας ομάδας 10 ατόμων είναι πολύ ισχυρότερη από 100 άτομα που διαλογίζονται το καθένα μόνο του, καθώς η αύξηση της ενέργειας είναι πολλαπλασιαστική. Έτσι όπως το Pranic Healing μπορεί να θεραπεύσει ‘ως εκ θαύματος’ απλές αλλά και σοβαρές παθήσεις, έτσι και ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές, όταν γίνεται από ένα μεγάλο αριθμό ατόμων μπορεί ως εκ θαύματος να θεραπεύσει ολόκληρη την γη, και άρα να κάνει ολόκληρη την γη να ζει με αρμονία και ειρήνη.

Μπορούν όλοι να κάνουν τον Διαλογισμό;

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι ένα ευγενές εργαλείο που δεν διαχωρίζει θρησκείες ή φιλοσοφίες. Μπορεί να ασκηθεί από όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από το τι πρεσβεύουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουν την διάθεση να νιώσουν την Αγάπη και να την μοιραστούν με τον Πλανήτη! Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές ασκείται από εκατοντάδες χιλιάδες άτομα σε όλον τον κόσμο και ο αριθμός αυτός μεγαλώνει καθημερινά, λόγω της απλότητάς του και των καταπληκτικών αποτελεσμάτων του.

Λόγω της ισχυρής του επίδρασης στο φυσικό και ενεργειακό σώμα του ασκητή, ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές δεν θα πρέπει να ασκείται από:

  • Άτομα κάτω των 14 ετών
  • Άτομα με σοβαρές παθήσεις καρδιάς, υπέρταση, γλαύκωμα ή προβλήματα νεφρών και συκωτιού
  • Έγκυες
  • Χρόνιους καπνιστές
  • Άτομα που καταναλώνουν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ ή κάνουν χρήση παραισθησιογόνων ουσιών

Τα άτομα με τις παραπάνω ιδιότητες μπορούν να ασκήσουν τον Διαλογισμό μόνο εφόσον υπάρχει επίβλεψη από κάποιον έμπειρο και πιστοποιημένο pranic healer.

Οφέλη του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές

Ο Διαλογισμός είναι εξαιρετικά θεραπευτικός και σε φυσικό αλλά κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Εάν κάποιος κάνει τακτικά τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές, θα έχει καλύτερη φυσική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική υγεία. Έχουν αναφερθεί πάρα πολλές περιπτώσεις ατόμων που θεραπεύτηκαν κάνοντας καθημερινά τον Διαλογισμό αυτό. Είναι ένας πανίσχυρος Διαλογισμός που πολύ γρήγορα αλλάζει την ζωή του ασκούμενου προς το καλύτερο!

Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει τα ψυχολογικά, κοινωνιολογικά και ψυχο-πνευματικά αποτελέσματα του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές, με μελέτες που έχουν γίνει στην πόλη της Νέας Υόρκης, Η.Π.Α. και στη Μπανγκαλόρ, Ινδία.

Ψυχολογικά Οφέλη: Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές χρησιμοποιείται ως εργαλείο για την ανακούφιση του στρες. Επιφέρει ουσιαστική χαλάρωση του σώματος, συναισθηματική αποφόρτιση και ηρεμία του μυαλού. Αλλάζει τον τρόπο σκέψης του ασκούμενου, αφού τον φέρνει σε επαφή με έναν κόσμο γαλήνιο και γεμάτο αγάπη. Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές οδηγεί σε αυξανόμενη ικανοποίηση, στην ευτυχία, στην εσωτερική γαλήνη και στη χαρά για ζωή.

Έχει παρατηρηθεί επίσης ότι αρκετοί τοξικομανείς διέκοψαν την χρήση ναρκωτικών ουσιών μετά από τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές και για αυτόν τον λόγο ο Διαλογισμός αυτός χρησιμοποιείται και σε προγράμματα αποκατάστασης τοξικομανών.

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές βελτιώνει επίσης τις μαθητικές-ακαδημαϊκές επιδόσεις, τις αθλητικές επιδόσεις και την μνήμη.

Κοινωνικά Οφέλη: Λόγω της εσωτερικής αλλαγής του ασκούμενου, ο Διαλογισμός έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση στις συναισθηματικές σχέσεις, στις σχέσεις μεταξύ των οικογενειακών μελών και στις σχέσεις στο εργασιακό περιβάλλον. ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές έχει αποδείξει ότι μπορεί να σώσει σχέσεις που κατέρρεαν.

Βελτιώνει την απόδοση στην εργασία – στην Κολομβία και στην Ινδία, ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές γίνεται κάθε πρωί πριν αρχίσει η εργάσιμη ημέρα. Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές πραγματοποιείται επίσης και σε επιχειρήσεις όπως τράπεζες, ενώ σε μεγάλο μέρος της Ινδίας ο Διαλογισμός αυτός ασκείται από όλους τους υπηρετούντες σε αστυνομικά τμήματα. Το αποτέλεσμα αυτού του εγχειρήματος ήταν η εκπληκτική μείωση άσκησης βίας από την αστυνομική δύναμη, και η τεράστια μείωση της εγκληματικότητας στην τοπική κοινωνία.

Επιφέρει ουσιαστική κοινωνική αλλαγή – προωθεί την ειρήνη στο περιβάλλον, την κοινωνία και τη χώρα, και μειώνει σημαντικά την βία. Γνωρίζοντας αυτό, οι pranic healers σε όλον τον κόσμο σχηματίζουν ειδικές ομάδες που κάνουν Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές ευλογώντας τη χώρα τους και τις συνοικίες τους.

Ψυχοπνευματικά οφέλη: Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές ανοίγει τη συνείδηση στην άπειρη δεξαμενή της ενέργειας, της δημιουργικότητας, και της νοημοσύνης που βρίσκεται βαθιά μέσα στον καθένα μας. Χαλαρώνει το σώμα, ηρεμεί τα συναισθήματα και το μυαλό. Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές επιφέρει την εσωτερική ευτυχία και την εσωτερική γαλήνη που όλοι αναζητούμε.

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές μπορεί να επιτύχει το διαφωτισμό και την επέκταση της συνείδησης. Οι πνευματικοί άνθρωποι που ασκούν αυτόν τον Διαλογισμό μπορεί να βιώσουν την Θεία ευδαιμονία, και ένα συναίσθημα ένωσης με το Όλον. Η καθημερινή άσκηση στον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές έχει ως αποτέλεσμα την μεγέθυνση των ενεργειακών κέντρων και της αύρας του ασκούμενου, με αποτέλεσμα ένα ισχυρότερο και πιο αποτελεσματικό ενεργειακό σώμα. Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι ένα σημαντικότατο εργαλείο για τους ενεργειακούς θεραπευτές οποιασδήποτε ενεργειακής θεραπευτικής τεχνικής.

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία Διαλογισμού για την πνευματική ανάπτυξη. Είναι ένα αληθινό δώρο στην ανθρωπότητα που προέρχεται απευθείας από τους Μεγάλους Δασκάλους.

— Grand Master Choa Kok Sui

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για ό,τι θέλετε

Video: O Master Daniel Gorgonia μιλάει για τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές

Πρόγραμμα

Κάντε μαζί μας τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές κάθε εβδομάδα στο Pranic Healing Light σε Ελλάδα και Κύπρο! Δείτε το πρόγραμμα:
ΑΘΗΝΑ:

Κάθε Τρίτη πρωί στις 10.30, Λεωφ.Γαλατσίου 59, 4ος όροφος, Άνω Πατήσια
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή: Στυλιανή Οικονόμου 693 184 6180

Κάθε Τετάρτη απόγευμα στις 19.30, Modus Vivendi, Τροίας 1 Βριλήσσια
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή: Φώτης Ζαφειρόπουλος 697 892 5817

Κάθε Πεμπτη απόγευμα στις 19.30, Ν.Ζερβου 37 Καλλιθέα
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή: Ολγα Οικονομιδη 6982049669

Κάθε Παρασκευή απόγευμα στις 19.30, Λεωφ.Γαλατσίου 59, 4ος όροφος, Άνω Πατήσια
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή: PHL 210 20 23 213

Κάθε Κυριακή απόγευμα στις 20.00, Λεωφόρος Κύπρου 23, Αργυρούπολη
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή: Ευτυχία Αθανασίου 698 005 6170

 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κάθε Παρασκευή απόγευμα στις 20.00, Pranic Healing Light North Greece, Δωδεκανήσου 22, 3ος όροφος
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή: Δημήτρης Βασιλόπουλος 6955 011 233

 

 

ΚΡΗΤΗ:

Κάθε Δευτέρα στις 19:00 Zen Harmony Ιερολοχιτων 15 Μασταμπας Ηρακλειου
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή: Ειρήνη Ζερβάκη 6976024059

Κάθε Τρίτη στις 21:00 Σχολή Capoeira, Ανωγείων 68, Θέρισσος
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή:  Μιχάλης Κατσουλάκης 6947 793775

Κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα στις 21:00 Calm Κέντρο Ευεξίας, Ματθαιάκη 68 Ηράκλειο
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή: Μιχάλης Κατσουλάκης 6947 793775

Κάθε Πέμπτη στις 20.45, Σχολή Capoeira, Ανωγείων 68, Θέρισσος
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή: Χάρης Μπάρδης 6931565066

Κάθε Σάββατο στις 13.00,  Λεωφ.Ιωνίας 110, Μασταμπάς (Γυμναστήριο Φlex)
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή: Μιχάλης Κατσουλάκης 6947793775

Κάθε Κυριακή στις 20.00, Οικονομίδη 2, Ν. Αλικαρνασσός
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή: Λιλιάννα Νιταδωράκη 697 446 5572

 

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:

Κάθε Κυριακή, στις 20.00 Συλλογος Γυμναστικης και Χορου Physical, Bασιλέως Κωνσταντίνου 20, 24100
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή: Πέτρος Κουδούνης 6945 800557

 

 

ΚΥΠΡΟΣ

Κάθε Παρασκευή στις 19:30 beauty & balance, Αγ. Σπυρίδωνος 1, Πάφος
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή: Ιωάννα Χατζηχαραλαμπους 26103747 – 97900105

ΠΑΤΡΑ
Κάθε Τρίτη απόγευμα, στις 20:00 Ήρας 9, Πάτρα
Για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή: Στέλιος Ζωγραφίδης 699 517 7708


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές δεν αποσκοπεί στο να θεραπεύσει ή να προλάβει μία πάθηση, ούτε και στοχεύει να αντικαταστήσει την έμπειρη ιατρική περίθαλψη. Σε ό,τι αφορά σε αντιμετώπιση συγκεκριμένης πάθησης παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Το Κέντρο του Pranic Healing και οι αντιπρόσωποί του δεν μπορεί να θεωρηθούν υπεύθυνοι για αρνητικές αντιδράσεις από την άσκηση του Διαλογισμού ή την λανθασμένη πρακτική του.