Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρου

Κάποιοι χώροι είναι εγγενώς πιο βρώμικοι από άλλους. Εάν περνάτε χρόνο σε τέτοια μέρη εκτίθεστε σε, μεγαλύτερη από την συνηθισμένη, ενεργειακή μόλυνση, οπότε πρέπει να ασκείτε πιο επιμελώς και πιο τακτικά την ενεργειακή υγιεινή. Θα πρέπει για παράδειγμα να κόβετε πιο συχνά τις ενεργειακές χορδές (αποδέσμευση) και να κάνετε στον εαυτό σας γενικό sweeping. Μπορείτε όμως επίσης να καθαρίσετε και τον χώρο. Παρακάτω είναι μερικές εύκολες τεχνικές του Pranic Healing για να καθαρίσετε γρήγορα το περιβάλλον γύρω σας.

5 Βήματα για να καθαρίσετε ένα χώρο ή ένα κτίριο από την βρώμικη ενέργεια

 1. Ανάψτε ένα στικάκι. Ανάψτε ένα στικάκι ή ένα κώνο στα δωμάτια του χώρου σας. Το πιο συνηθισμένο καθαριστικό έλαιο είναι το σανδαλόξυλο, καθώς περιέχει πολύ ποσότητα υψηλής ποιότητας πράσινο πράνα. Εάν προτιμάτε διαφορετικό άρωμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεβάντα που περιέχει μπλε-βιολετί πράνα ή/και φασκόμηλο που περιέχει πράσινο, μπλε και βιολετί πράνα.
 2. Ψάλτε το ΟΜ ή το Αμήν. Ψάλτε το ΟΜ ή το Αμήν στο δωμάτιο για 20 περίπου λεπτά. Το μάντρα αυτό διασπά και διαλύει την βρώμικη ενέργεια, για αυτό και χρησιμοποιείται παγκοσμίως ως μέρος πολλών διαλογιστικών πρακτικών για να καθαρίσει το μυαλό από τις σκέψεις. Εναλλακτικά, μπορείτε να παίξετε το cd του ΟΜ ή του Αμήν του GrandMaster Choa.
 3. Ανοίξτε όλα τα παράθυρα και τις κουρτίνες και αφήστε φρέσκο αέρα και το φως του ήλιου να μπουν στο χώρο. Ένας εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε ενεργειακά ένα σπίτι ή ένα δωμάτιο είναι να ανοίξετε τα παράθυρα και τις κουρτίνες επιτρέποντας έτσι στο καθαριστικό πράνα του ήλιου και του αέρα να πλημμυρίσουν τον χώρο. Μία ή δύο ώρες κάθε μέρα είναι αρκετά για να καθαρίσουν μία μέση ενεργειακή μόλυνση σε ένα σπίτι.
 4. Ψεκάστε τον χώρο με αλατόνερο. Αναμείξτε μερικές κουταλιές αλάτι με μία κούπα νερό σε ένα μπουκάλι. Κινήστε το για να διαλυθεί το αλάτι. Περπατήστε στον χώρο ψεκάζοντας με το αλατόνερο στον αέρα, επιτρέποντας στις σταγόνες να πέσουν στο πάτωμα. Έτσι όπως το αλατόνερο διασπά την βρώμικη ενέργεια από την δική σας αύρα όταν κάνετε sweeping στον εαυτό σας, έτσι καθαρίζει το ίδιο αποτελεσματικά και τον χώρο. Το άγιο νερό της καθολικής Εκκλησίας είναι αλατόνερο μαζί με τις ευλογίες του Ιερέα.
 5. Χτυπήστε δυνατά παλαμάκια. Χτυπήστε δυνατά παλαμάκια έχοντας την πρόθεση να διασπάσετε και να διαλύσετε την βρώμικη ενέργεια από τον χώρο. Πηγαίνετε στο δωμάτιο, δημιουργήστε μία ξεκάθαρη πρόθεση να διαλύσετε την βρώμικη ενέργεια και περπατήστε στον χώρο χτυπώντας παλαμάκια 10-30 φορές, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου. Ένα παλαμάκι το δευτερόλεπτο είναι ένας καλός ρυθμός.

Επειδή μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε κάποια από αυτά στον χώρο που εργάζεστε, ακολουθεί μία τεχνική που μπορεί να εφαρμοστεί και στο σπίτι και στο χώρο εργασίας (τεχνική για pranic healers):

 1. Προβάλλετε βιολετί ελεκτρίκ ενέργεια στον χώρο.
 2. Οραματιστείτε ότι μπροστά σας βρίσκεται το σπίτι σας ή ο χώρος εργασίας σας, σε πολύ μικρό μέγεθος, περίπου στα 30 εκατοστά συνολικά. Οραματιστείτε το όσο το δυνατόν πιο καθαρά.
  Σχηματίστε την πρόθεση να κάνετε scanning στο σπίτι ή στον χώρο προκειμένου να καταλάβετε εάν υπάρχει βρώμικη ενέργεια και κάντε scanning. Προσέξτε κάθε σημείο που η ενέργεια είναι κολλώδης ή πιο βαριά, όπως θα κάνατε και σε ένα κανονικό scanning σε ένα σώμα.
 3. Συγκεντρωθείτε στο τσάκρα της κορώνας σας και φανταστείτε ότι από το τσάκρα της παλάμης σας προβάλλετε βιολετί ελεκτρίκ ενέργεια. Πλημμυρίστε το σπίτι ή τον χώρο με την βιολετί ελεκτρίκ ενέργεια, αποβάλλοντας όλη την βρώμικη ενέργεια βαθιά μέσα στην γη. Συνεχίζετε να προβάλλετε το λιγότερο για 5 λεπτά ή μέχρι να νιώσετε ότι ο χώρος είναι πιο ελαφρύς.
 4. Επαναλάβετε εάν δείτε ότι είναι απαραίτητο.
 5. Μπορείτε επίσης να προσεύχεστε ενώ προβάλλετε την βιολετί ελεκτρίκ ενέργεια. Πολλοί ίσως νιώσουν πολύ δυνατές δονήσεις ή περίεργες κινήσεις στο τσάκρα της κορώνας και στα τσάκρα στις παλάμες σας.
 6. Κάντε και πάλι scanning στον χώρο. Θα πρέπει να είναι πολύ πιο καθαρός ο χώρος από ότι όταν ξεκινήσετε.

– Απόσπασμα από το βιβλίο “Your Hands Can Heal You” των Stephen Co, John Merryman, Eric Robins MD

Μετάφραση από το αρχικό κείμενο: http://www.pranichealing.com/article/purify-your-space-negative-energies-psychic-pollution

 

Αφήστε μια απάντηση